Варіанти нарахування та виплати відпускних за допомогою модулю «M.E.Doc Зарплата»

Варіанти нарахування та виплати відпускних за допомогою модулю «M.E.Doc Зарплата»

Процес нарахування відпускних вручну займає занадто багато часу? Хотіли б автоматизувати даний розрахунок? Наш цикл статей про зручний механізм автоматизації, а саме, нарахування та виплата відпускних за допомогою  модулю «Зарплата» у програмному комплексі «M.E.Doc» продовжується.

За допомогою модуля «M.E.Doc Зарплата» можливо нарахувати та виплатити відпускні декількома способами. Розглянемо детальніше перший варіант нарахування.

Спершу потрібно зайти в модуль «Зарплата»,  далі «Реєстр документів», обираємо вид оплати «Відпустки», нажимаємо «Створити запис», обираємо працівника (Мал.1), дату початку та дату закінчення відпустки, програма автоматично підрахує кількість днів відпустки (Мал.2).

Мал.1
 

Мал.2
 

Крім того, згідно внесеної інформації, програма автоматично переносить дані в табель даного співробітника. Також, дані по відпустці підтягнуться до розрахункового листа співробітника. При відкритті розрахункового листа, дані по відпустці співробітника будуть відображені у нарахуваннях (Мал.3).

Мал.3
 

Далі потрібно перейти в реєстр документів, вибрати співробітника, пункт «Виплати», і натиснути «Виконати» (Мал.4), дані про виплату відпускних підтягнуться і в розрахунковий лист співробітника в робочу область «Утримання» (Мал.5).

Мал.4
 

Мал.5
 

Другий варіант нарахування та виплати відпускних потребує наступних дій.

Відкриваємо вкладку «Розрахункова відомість», обираємо розрахунковий лист необхідного співробітника, переходимо у робочу область «Нарахування»,  викликаємо контекстне меню натисканням правої клавіші миші «Додати вид оплати» (Мал.6) або через меню «Файл» - «Створити запис» (Мал.7).

Мал.6
 

Мал.7
 

Обираємо у вікні, що відкрилося, вид оплати «Відпустки» та із запропонованого переліку натискаємо на необхідне найменування – «Відпустка». Програма  запропонує заповнити дані: дата початку, дата закінчення, днів, середньоденна, сума (Мал.8).

Мал.8
 

Далі, потрібно перейти в розрахунковий лист даного співробітника і здійснити виплату відпустки за допомогою робочої області «Утримання», а саме: викликаємо контекстне меню натисканням правої клавіші миші «Додати вид оплати» (Мал.9), обираємо «Додавання утримання», розділ «Виплати», найменування виплати «Виплата в міжрозрахунковий період», заповнюємо дані (відсоток чи суму виплати, додаємо документ, на підставі якого здійснюється виплата) та натискаємо «Зберегти» (Мал.10). 

Мал.9
 

Мал.10
 

Як результат здійснених нами дій, у розрахунковому листі даного співробітника в робочій області «Утримання» буде відображатись здійснена виплата відпускних (Мал.11). 

Мал.11
 

Підсумовуючи, за допомогою модуля Зарплата можна значно спростити та автоматизувати нарахування і виплату відпускних і заощадити власний час.

Слідкуйте за нашими публікаціями щодо зручного та простого функціоналу модулю «Зарплата»  у програмному  комплексі  M.E.Doc.

Якщо Вас зацікавив функціонал і можливості даного модулю можете звернутися на нашу лінію консультації, де сертифіковані спеціалісти зможуть відповісти на будь-які питання стосовно функціоналу модуля, а також ви можете замовити рахунок на підключення даного модулю.

Телефонні номери нашої лінії консультації: (095) 036-4004, (098) 036-4004, (073) 036-4004.

Наразі, актуальна ціна на модуль «Зарплата» з правом використання на рік складає 852 гривні. А також, діє акція «Звітність + Зарплата» для всіх Клієнтів, які в проміжку одного місяця вперше придбають модуль «Зарплата» та «Звітність» буде діяти знижка 50% на модуль «Звітність».
 

Придбати «M.E.Doc Зарплата»


Підписуйтесь на наші оновлення, новини на сайті та отримуйте більш детальну інформацію по функціоналу модуля «Зарплата», та іншу найактуальнішу інформацію.

ПідготувалиГК Інтелектуальний сервіс
Рубрика: Робота з програмами

__________________________________________________________________________

Долучайтесь до нас в Instagram та facebookна Вас чекають:

  • корисні лайфхакиenlightened
  • актуальні новиниyes
  • та розважальна рубрикаlaugh

!Дізнатися більше новин Ви також зможете на нашому каналі в >>> Telegram.

Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Читайте також: