Реалізовуємо побутову техніку лише через касу. ПРРО «Cashalot»

Реалізовуємо побутову техніку лише через касу. ПРРО «Cashalot»

Програмні РРО не тільки дають користувачам повний функціонал для фіскалізації, а й дозволяють обійти додаткові витрати на використання касових апаратів.

В цій статті ми ділимось, як перейти на використання програмного РРО у сфері торгівлі, а саме щодо реалізації побутової техніки.
 

Завдання

ФОП Баранчиков Олег Вікторович має магазин побутової техніки з широким асортиментом.

Необхідність використовувати РРО у підприємця виникла через вимоги законодавства щодо фіскалізації розрахункових операцій під час продажу побутової техніки.

Одразу клієнт був налаштований на роботу з програмним РРО, щоб не купувати, реєструвати та обслуговувати звичайний касовий апарат.

Олег Вікторович прагнув отримати оперативно діючу програму з її повним функціоналом, аби виконати всі законодавчі вимоги. А головне, вона має бути простою та зрозумілою у використанні.

Серед додаткових вимог до програми виділили можливість імпортувати готовий довідник номенклатур до програмного РРО з таблиць Excel, адже внесення цих позицій вручну витратило б чимало часу та зусиль.
 

Рішення

Фахівці групи компаній Інтелектуальний сервіс встановили, налаштували та зареєстрували програмний РРО «Cashalot». І звичайно ж імпортували готовий Довідник номенклатур підприємця до програми.
 

Відгук клієнта

Підприємець Олег Баранчиков поділився своїми враженнями від нашої співпраці:

ПРРО «Cashalot» простий у використанні, миттєво зареєструвався і ми маємо супер інформаційну підтримку. Все на одному робочому місці.
А найголовніше – дуже просто і доступно!

Ми стали для покупця просунутими, у нас є електронні чеки. Довіра покупців до магазину зросла, тому що тепер у нас все тільки через фіскальні чеки. Заощадили купу часу на всіляких реєстраційних документах, придбанні касового апарату та інших дурниць, пов'язаних з ним, зокрема й обслуговуванні.

Чи задоволений я? Дуже! Я вже порадив декільком своїм знайомим придбати саме «Cashalot»!

Браво тим авторам хто це все придумав! Майбутнє за «Cashalot»!

 

Автор: Малюк Віктор, спеціаліст з цифрових продажів та сервісу групи компаній Інтелектуальний сервіс

РРО #програмнийРРО #СОТАКаса #Cashalot #Cashalotоновлення #програмCashalot #СОТАКасаонлайн #sota #sotakasa #купитьСОТАКаса #придбатисотакаса #придбатиCashalot


Отримуйте всі актуальні новини на нашому каналі в Telegram, а також звертайтесь з будь-якими питаннями до нашого Intelserv консультанта через Telegram або Messenger!

Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Читайте також: