Навіть офіс менеджер може бути касиром

Навіть офіс менеджер може бути касиром

31 січня до нас звернулась Юлія - офіс-менеджер інженерно-технічного центру "Сучасні технології безпеки", який займається встановленням систем безпеки в місті Суми. Вона приймає заявки та оплати від клієнтів. Отримала задачу від керівника організувати розрахунки через касу.

Фірма продає та обслуговує охоронні системи - від домофона до комплексів відеоспостереження. Половина клієнтів купує обладнання та його встановлення за готівку. Згідно закону України №265 такі операції завершуються видачею фіскального чека покупцю. Тож потрібна каса.

Юлія перечитала статті в інтернеті та визначилася, що потрібна саме програмна каса. Їй було потрібно навчитися працювати з касою. Тому Юлія шукала компанію, яка навчає касирів.

Мы запропонували веб-сервіс "СОТА Каса" та особисте навчання онлайн в 3 етапи:

  1. Реєстрація каси та касира в податковій.
  2. Створення номенклатур товарів та послуг.
  3. Створення чека та його реєстрація на фіскальному сервері.

Зателефонувавши, Юлія запитала:

- Скільки коштує ліцензія, налаштування та навчання? Яка абонентська плата?

Ми відповіли:

- Ліцензія "СОТА Каса" коштує 982 грн., а налаштування та навчання касира -1200 грн. Абонентське обслуговування програмна каса не передбачає. В вартість ліцензії входить технічна підтримка лінії консультації, з 09:00 до 18:00 без вихідних.   

- А ви зможете налаштувати касу сьогодні? В мене строки дуже стислі.

- Звичайно можемо. Після оплати рахунків надсилайте платіжки.

Юлія хвилювалася, що не отримує відповіді на питання при навчанні онлайн. Щоб позбавити від страхів майбутнього касира, співробітник сумського офісу провів навчання в офісі замовника очно.

За 2 години зареєстрували касу, касира та провели огляд програми у звичній атмосфері для Юлії. Для неї було важливим, що можна працювати в касі навіть на смартфоні. Як виявилося не така страшна програмна каса, як її малюють.

Ми обмінялися контактами. Клієнту сподобалось, що техпідтримка працює без вихідних. А можливість консультуватися в месенджері була відзначена окремо.

Якщо ви шукаєте рішення для фіскалізацій чеків,  рекомендуємо зателефонувати нам на гарячу лінію або написати в месенджер. Ми підберемо вам касу та вид навчання. Навіть офіс-менеджер може стати касиром.

Всі контакти тут https://intelserv.net.ua/contacts.

Бонус - підписуйтесь в групу телеграм https://t.me/prro_intelserv.

Тут ми даємо відповіді на поширені питання щодо кас.

Автор: Володимир Вавілов, комерційний директор по "СОТА Каса" ГК "Інтелектуальний сервіс".

#intelserv, #ПРРО, #програмнийРРО, #СОТАКаса, #встановитиСОТАКаса   

 

Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Читайте також: