Формування звіту 1-ПВ просто і доступно з ISpro

Формування звіту 1-ПВ просто і доступно з ISpro

 

Для коректного формування та подання звітності в системі ISpro перш за все необхідно перейти в підсистему Статистична звітність. Вона створена для зручності налаштування та створення форм державного статистичного спостереження N 1-ПВ (місячна та квартальна) «Звіт з праці».
Почати роботу небхідно з налаштувань. У модулі Налаштування підсистеми Облік персоналу – Облік праці та заробітної плати необхідно налаштувати довідники: Обліковий склад та Підстави звільнення

Якщо підприємство має структурні одиниці, та облік ведеться у розрізі  таких одиниць, то необхідне заповнення довідника Структурні одиниці підсистеми Загальні довідники.
В системі ISpro повинні  бути налаштовані відповідності облікових складів видам чисельності. Це робиться для всіх звітів один раз, з можливістю подальшого коригування. Ці налаштування необхідно проводити в модулі Налаштування на закладці Параметри – Звітність - Розрахунок чисельності. Після натиснення на кнопку Нааштування відкриваєтья наступне вікно для внесення даних.

Особливе значення має правильне заповнення закладки Скорочений робочий день. В цій формі всі графіки робіт, налаштовані в системі, показуються автоматично. Якщо графік є скороченим, то в графі Скорочений необхідно вказати Так, в графі Тривалість робочого дня  потрібно вказати кількість годин повного робочого дня.

Після перевірки всих вище описаних налаштувань можна приступати до формування звіту. Для цього  необхідно перейти в під модуль Результати розрахунку – Статистична звітність.
Якщо у системі не заповнено довідник Структурних одиниць, то вибір їх при формуванні звіту не можливий. 

На закладці показники перед створенням звіту необхідно перевірити налаштування показників згідно інструкції. Всі рядки на розрахунок яких ви можете вплинути винесені в розділ Показники. На кожному запису рядка можна натиснути подвійним кліком мишки і відмітити необхідні види оплат для розрахунку. 

На закладці Обліковий склад необхідно перевірити облікові склади працівників, які є штатними працівниками, сумісниками, бюджетниками та працюючими по договору ЦПХ.

На закладці Розділ IV необхідно внести відповідні розміри заробітної плати.

Також однією із важливих закладок для формування звітності є закладка Неповний робочий час. Тут необхідно також встановити позначки для коректності визначення неповного робочого часу по підприємству при формуванні звіту.

Після перевірки та налаштування всих необхідних параметрів необхідно натиснути кнопку ОК. Після цього відбудеться формування звіту. Він має наступний вигляд.

Після перевірки звіту його можна експортувати для відправки в контролюючі органи за допомогою програми Медок. Для цього необхідно закрити звіт та виконати команду Реєстр – Друк. У вікні, що відкриється необхідно обрати форму, яку ви хочете експортувати. Хочемо наголосити, що в останніх версіях ISpro звіт може містити в назві позначення про 2016 рік, але при експорті буде використано останню діючу форму.

Після виконання вищеописаних дій Ви з легкістю можете приступати до формування звіту 1-ПВ в системі ISpro.

Сподіваємося, що дана стаття буде корисною для Вас.
Якщо залишилися запитання по роботі в системі будемо раді Вам допомогти на нашій лінії консультації куди ви зможете звернутися за телефонами: (095) 036-40-04, (098) 036-40-04, (073) 036-40-04.

Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Читайте також: