Вітаємо працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення!

Вітаємо працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення!

Щорічно у третю неділю березня відзначається День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.  Цього року свято припадає на 15 березня.

Прийміть наші щирі вітання з професійним святом!

З нагоди Дня працівників ЖКГ і побутового обслуговування населення вітаємо й нашого Клієнта - КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «МІСЬКЕ УПРАВЛІННЯ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА» ЧОРНОМОРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ.

Ваша робота – це тепло і затишок в оселях, охайність і чистота вулиць, доступні та доброякісні побутові послуги. Існування цих та інших простих благ – невід’ємна частина добробуту людей, а відтак і запорука їх хорошого настрою та гарного самопочуття.

Повсякденна праця житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення починається у той час, коли більшість жителів міста ще не прокинулась, ви створююте належні умови проживання та побуту населення.

Зичимо вам міцного здоров’я, хорошого весняного настрою, наснаги, злагоди, щастя і світлого майбутнього, ініціативи й діловитості у виконанні професійних завдань.

 Зі святом вас!

 

З повагою, адміністрація ГК "Інтелектуальний сервіс"

Читайте також: