Чому я обираю "СОТА" і як це спростило моє життя

Чому я обираю "СОТА" і як це спростило моє життя

Якщо ви власник бізнесу або бухгалтер підприємства, цінуєте свій час, завжди приймаєте виважені рішення, полюбляєте контролювати робочі процеси, не боїтеся сучасних технологій та вважаєте їх своїми помічниками – тоді продовжуйте читати далі.

Сучасність вимагає від нас жити в ногу з технологіями, які є поміж нас, це стосується і побутових приладів, в описі яких ми все частіше зустрічаємо слово “smart” так і техніка для індивідуального користування, телефони, годинники, трекери. Вже ніхто не дивується, що є smart одяг. Технології розвиваються досить швидко, вони покращують наш побут, соціальне життя, надають доступ до інформації.

 А як справи з іншою сферою нашого життя, з роботою? Якщо ви фізична особа-підприємець, або бухгалтер, який хоче завжди тримати руку на пульсі та мати доступ 24/7 до керування бухгалтерськими процесами на підприємстві, що робити саме вам?
Що ж, в мене для вас є відповідь і це  - «Сота». Можливо ви вже чули про це? «Сота» - це революційне рішення, ваш онлайн помічник в сфері електронної звітності та електронного документообігу.
Тож, чому я рекомендую саме веб-сервіс «Сота», а не інші  програми або державні онлайн-сервіси? Давайте поговоримо про все більш детально.

1. Надійність. Веб-сервіс «Сота» знаходиться на захищених серверах, ви можете не переживати за надійне зберігання інформації про ваше підприємство. Для реєстрації у веб-сервісі слід указати ім’я користувача (який буде вважатися власником, це право потім можна передати), номер телефону, пароль для входу, а також обов’язково підписати угоду (Мал.1). У подальшому кожного разу, коли будете заходити у «Сота», у вас програма буде запитувати номер телефону та пароль (Мал.2).

Мал.1

Мал.2


2. Простота. Веб-сервіс «Сота» має зрозумілий та простий інтерфейс. Давайте більш детально його розглянемо:

  • на верхній навігаційній панелі в вказана організація, в якій ви зараз працюєте;
  • у вкладці «Про Сота»  ми бачимо основні відомості про програму;
  • «Ціни та акції» - тут відображаються актуальні акційні пропозиції та ціни на продукт;
  • у  вкладці «Підтримка» розташована довідка по роботі з програмою;
  • у вкладці «Історія оновлень» можемо ознайомитися з актуальними оновленнями;
  • у верхньому правому кутку розташована інформація про користувача, тут можна змінити пароль або профіль користувача, а також побачити з яких операційних систем та браузерів відбувався вхід у підприємство (мал.3);

Мал.3

  • нижче розміщена вкладка «Повідомлення» - в цій вкладці буде доступна вся кореспонденція, яка надходила на підприємства, які зареєстровані у програмі;
  • у верхньому лівому кутку розташована навігаційна панель, яка має вигляд соти, натиснувши на неї, ми побачимо весь доступний функціонал веб-сервісу «Сота». 


Далі переглянемо більш детально:

Вкладка «Мої організації» - це перелік всіх організацій, які були заведені в «Сота» даним користувачем (власником) (Мал.4). Також є інформація щодо ліцензії (Мал.5). В цьому меню можна додавати нове підприємство (Мал.6).  Натиснувши на підприємство – відкривається картка підприємства, яку можна редагувати.

Мал.4

Мал.5

Мал.6

Вкладка «Звітність» - тут доступний реєстр звітів, де є можливість створювати та відправляти звіти на реєстрацію у контролюючі органи. (Мал.7)

Мал.7

Також  є вкладка «Сплата податків» яка дозволяє сформувати квитанцію на сплату податків та оплатити онлайн (Мал.8).

Мал.8

Зручний податковий календар (Мал.9) та «Інформаційна довідка», де є можливість сформувати та відправити запит СЕА ПДВ, СЕА РП, Довідку про РРО або іншу довідку в контролюючі органи та отримати витяг.

Мал.9

Розглянемо вкладку «Первинні документи»  (Мал.10), вона  містить:

Мал.10

  • «Реєстр первинних документів»,де можна створювати і відправляти первинні документи контрагентам або на реєстрацію у контролюючі органи;
  • «Реєстр документів РРО»  призначений для роботи з реєстром розрахункових операцій;
  • «Формування звітності з ПДВ» тут можливо сформувати податкову декларацію з ПДВ на основі виданих та отриманих податкових накладних та розрахунків коригування;
  • «Довільне підписання», дозволяє підписати та зберегти документ будь якого формату; 
  • «Облік акцизного податку» (Мал.11) призначений для роботи з акцизними документами, товаро-транспортними накладними та з реєстром ліцензій;

Мал.11

  • «Довідники» (Мал.12) містить перелік загальних довідників, довідників співробітників та контрагентів, номенклатуру товарів та послуг, довідник класифікацій та господарські одиниці і акцизні склади;

Мал.12

  • «Електронний підпис» (Мал.13) містить інструменти для формування онлайн заявок на сертифікати, отримання рахунку на оплату цифрових підписів та можливість сплатити їх онлайн, а також вкладку для замовлення захищених носіїв «Токен».

Мал.13


3. Доступність. У веб-сервіс «Сота» ви можете зайти з будь-якого пристрою. Так, ви вірно прочитали, незалежно від того, яка операційна система встановлена на вашому комп’ютері, головне, щоб був доступ до інтернету та браузер, який забезпечить роботу в мережі інтернет.

А що робити якщо «горить» звіт, а доступу до комп’ютера немає? Ви можете відправити звіти навіть зі смартфона. Інтерфейс «Сота»  також налаштовано і під роботу з смартфона. (Мал.14)

Мал.14


4. Відкритість. Увесь функціонал веб сервісу «Сота» доступній вам після першої реєстрації протягом місяця абсолютно безкоштовно. Скористайтеся, та переконайтеся в перевагах веб сервісу.


Як бачите, веб-сервіс «Сота» може стати вашим надійним партнером, він має зручний та зрозумілий інтерфейс, доступ до сервісу 24/7. Також не треба звільняти місце на диску вашого комп’ютера для збереження інформації все надійно зберігається на захищених серверах.

Придбати веб-сервіс «Сота»

Сподіваємось, дана стаття була корисною для вас.

Автори: Шабанов Максим та Щукина Надія, сертифіковані спеціалісти ГК Інтелектуальний сервіс

Рубрика: Робота з програмами


 

Витрачаєте безліч часу, щоб виписати потрібний рахунок? Годі бігати по сайтам – тепер є можливість зробити це безпосередньо у нас на сайті! Клікайте на потрібний продукт і рахунок вже у Вас на електронній пошті!
Переходьте по посиланню та оптимізуйте Ваш час - https://intelserv.net.ua/#buy

 


Долучайтесь до нас в Instagram та facebookна Вас чекають:

  • корисні лайфхакиenlightened
  • актуальні новиниyes
  • та розважальна рубрикаlaugh

!Дізнатися більше новин Ви також зможете на нашому каналі в >>> Telegram.

Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Читайте також: