Що ефективніше для бізнесу в період кризи: Хмарний сервер чи власне “залізо”?

Що ефективніше для бізнесу в період кризи: Хмарний сервер чи власне “залізо”?

У час, коли технології невпинно розвиваються, бізнес набуває нових форм і також трансформується. У зв`язку з чим, встає необхідність у тому, щоб мати можливість зберігати велику кількість інформації та оперувати нею. 

 

Ефективним засобом для збору та зберігання великої кількості інформації стає Хмарний сервер. Хмарні сервіси дозволяють зберігати і обробляти великі обсяги даних без великих інвестицій в інфраструктуру, мати до них доступ з будь-якої точки світу і не турбуватися за їх збереження.

 

Отже, давайте поступово з вами розглянемо, для чого необхідний Хмарний сервер та які його переваги, на відміну від звичайного компьютера.

 

Для чого потрібні хмарні сервіси?

 

Хмари - не просто черговий IT-інструмент, а нова бізнес-модель, яка виявилася дуже затребуваною в період кризи. Вони дозволяють оптимізувати бізнес-процеси, швидко запускати і згортати проекти, надійно зберігати критичні дані і вивільняти ресурси для розвитку.


Вам може бути цікаво:

Що Ви Отримаєте Особисто Від Переходу На Електронні Документи + Інструменти, Якими Можна Замінити Папери

Якими Інструментами Ми Адаптували Зв`Язок Майже 100 Співробітників Компанії?

Що Ми Отримали Від Колективного Тренінгу На Час Карантину Всією Компанією?

Реальні Історії З Життя Наших Клієнтів, Що Доводять Чому ЕДО - Це Так Важливо!


 

Хмарні платформи дають доступ до власної інформації з будь-якого гаджета в будь-якій точці світу. Це не тільки зручно, але й безпечно. Якщо з телефоном або комп'ютером щось трапиться, ваші дані не зникнуть. Хмари є більш надійним рішенням, тому що сервіс-провайдер забезпечує постійну цілодобову підтримку.

 

Чому хмарний сервер надійніше, ніж власний?

 

  1. По-перше, власні сервіси коштують доволі багато грошей, потребують витрати на постійне обслуговування і мають свої певні ризики. Наприклад, якщо Ваш власний сервер знаходиться на робочому столі, йому легко підхватити вірус, вийти із строю та стерти пам`ять.
     
  2.  По-друге, рішення придбання власного сервісу не будет таким гнучким. Якщо Вам необхідно збільшити об’єм ресурсу - доведеться знову вкладати гроші. Якщо такий обсяг через деякий час вже не буде затребуваний, інвестиції ніхто не поверне. Чого не буде із хмарним сервісом.
     
  3. І по-третє, від замовлення нового нового серверу до початку роботи може пройти чимало часу. Коли при хмарному сервері - ви отримуєте вже готовий до роботи продукт.

 

  1. У період пікових навантажень, наприклад, під час розпродажів в інтернеті, власник магазину може просто замовити більше ресурсів на цей проміжок часу та комфортно працювати. І до того ж, не перейматись через те, що ресурс 
  2. Хмарне рішення дозволяє швидко збільшити обсяг ресурсів і згорнути їх при необхідності буквально за лічені хвилини. Хмарні сервіси можна орендувати на термін від 1 місяця, без проблем запускаючи короткострокові проекти.

 

Наскільки безпечно зберігати інформацію компанії у хмарному сервісі?

 

Перш за все, у хмарному сервісі GigaCloud впроваджений міжнародний стандарт управління інформаційною безпекою, підтверджений чинним сертифікатом ISO 27001, а також комплексна система захисту інформації (КСЗІ), що дозволяє працювати з будь-якими даними і державними замовниками.

 

Наприклад, у хмарі працює медична інформаційна система Health24 - онлайн-сервіс ведення лікарської практики, управління медичними установами і стеженням за станом здоров'я пацієнтів. 

 

Вона повністю заміняє паперовий обіг, історію хвороби та ін. І всі дані про пацієнта зберігаються в одному місці та повністю захищені, згідно стандартам КСЗІ. 

 

Ось коротко про переваги та надійність хмарного сервера. Якщо бажаєте більш детально про нього дізнатись або ж замовити хмарний сервер - переходьте за цим посиланням нижче!

 

Замовити хмарний сервер

 

Додатково пропонуємо переглянути дуже цікавий відео-ролик від GigaCloud про те, що таке Хмарний сервер!

 

 

Далі буде...

Автор: Майорова Ніна - відділ цифрових комунікацій ГК "Інтелектуальний сервіс"


Долучайтесь до нас в Instagramfacebook та Telegram на Вас чекають:

  • корисні лайфхакиenlightened
  • актуальні новиниyes
  • та розважальна рубрикаlaugh
Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Читайте також: