Інформація про ФОП в квартальному звіті 1-ДФ: з ISpro це елементарно

Інформація про ФОП в квартальному звіті 1-ДФ: з ISpro це елементарно

 

Отже, як саме це зробити за допомогою програмного комплексу ISpro? Нічого складного. Спочатку потрібно зайти в розділ Загальні довідники та вибрати там Довідник контрагентів.

В довіднику контрагенетів заходимо в картку ФОП.

В картці ФОП потрібно поставити в поле Код ІПН відповідний код ІПН підприємця, а також обов`язково поставити «галку» біля ознаки ФОП. Саме такі контрагенти, якщо по них буде якийсь рух коштів будуть попадати у звіт 1ДФ.

Далі переходимо в розділ Облік персоналу - Результати розрахунку - Довідка «Форма 1ДФ». При створенні довідки 1-ДФ ставимо позначку Добавлять ФОП.

Вибираємо період, за який створюється 1-ДФ та натискаємо ОК

По двійному кліку заходимо в створений звіт. Ми можемо перевірити яка суму та які підприємці входять до нашого звіту. Вибираємо Вид - Види реєстру. Зі списку спочатку вибираємо Підсумки за видами доходів.

В цьому виді реєстру ми можемо побачити загальні підсумки за кодами доходів.

Потім вибираємо вид реєстру Додаткові рядки.

В цьому виді реєстру ми побачимо всіх ФОП, по яким був рух грошових коштів за вказаний період, з підсумковими сумами по кожному ФОП за квартал. Тут також можливо побачити суми оборотів за кожний місяць вказаного періоду.

Далі нам просто потрібно експортувати створений нами звіт 1-ДФ в M.E.doc, підписати та відправити до податкової.

От і все. З ISpro все завжди швидко просто та інформативно. Якщо у Вас виникли якісь запитання по 1-ДФ звертайтесь на нашу лінію консультацій +38 (095) 0364004; +38 (098) 0364004; +38 (073) 0364004 і ми з радістю відповімо на всі Ваші питання.

Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Читайте також: