Сервіс 24/7

Сервіс 24/7

13 листопада 2021 року ми привітали перших користувачів у спільноті “Все, що ти хотів дізнатися про програмну касу, але не знаєш у кого запитати”!

І запитань було багато.

Чи потрібно їм використовувати касові апарати з 1 січня 2022 року та як це зробити?

Чим відрізняються звичайні РРО від програмних РРО?

Яку програмну касу обрати?

Як зареєструвати касу у ДФС та як просто нею користуватися?

Була проведена перша онлайн зустріч для відповідей на ці питання.

З того часу у групу додалося загалом 480 учасників.

У чаті в рубриці “Питання-відповідь” публікуємо відповіді на найчастіші запитання про Cashalot та Сота Касу.

На нашому сайті публікується корисна інформація по продуктах M.E.Doc, Сота, Сота Каса, Cashalot, ISpro та про електронні підписи від надавача електронних довірчих послуг ЦСК “Україна”.

У соціальних мережах телеграм, інстаграм, фейсбук виходять анонси, інформаційні пости та прямі ефіри, які також можна переглянути на нашому YouTube.

Ми консультуємо 24/7. Техпідтримку надає понад 30 сертифікованих спеціалістів, які постійно розвиваються та підтверджують свої знання.

Додатковими каналами комунікації є чат-бот, онлайн помічник, вайбер, електронна пошта.

Наша лінія консультацій допоможе оновити чи перевстановити програму, заповнити необхідні дані та підготувати програму до роботи. Консультанти зорієнтують по актуальним формам і змінам у продуктах. Нададуть перелік документів для генерації електронного підпису. Допоможуть заповнити заявку на автопродовження, підтягнути сертифікати в програму та зареєструвати нові ключі для роботи з контролюючими органами. Виставлять рахунки на продовження ліцензій або для нових ФОПів чи організацій. Підкажуть із вирішенням технічних питань при заповненні документів. Проконсультують по актуалізації ваших даних у програмі для успішного обміну документів із контрагентами.

Для того, щоб обслуговуватися в нашій групі компаній “Інтелектуальний сервіс”, достатньо сплатити наш рахунок з необхідного Вам продукту. Усі ціни можна побачити на нашому сайті у розділі “Наші продукти” - “Придбати”.

Також рахунок вам можуть виставити консультанти у зручному для вас каналі комунікацій.

Якщо ви надаєте перевагу спілкуванню наживо, пропонуємо відвідати наші офіси в Полтаві, Кременчуці, Одесі, Сумах і Харкові.

Телефонна лінія консультацій працює з понеділка по суботу з 9:00 до 18:00.

 

Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Отримайте безкоштовний доступ до ПРРО на 3 місяці

Читайте також: