Деякі нюанси тарифікації для навчальних закладів за допомогою ISpro

Деякі нюанси тарифікації для навчальних закладів за допомогою ISpro

 

Розібратися в тонкощах процесу зміни тарифікації з нового року при зміні окладів по тарифних розрядам якраз і допоможе ця стаття.
Отже для початку потрібно змінити оклади по тарифним розрядам в Єдиній тарифній сітці. Заходимо в розділ Параметри - Єдина тарифна сітка, далі Реєстр - Створити і створюємо проект наприклад, з 01.01.2019, ставимо в поля розрахункова величина та мінімальний схемний оклад значення окладу для 1 тарифного розряду і заводимо нові оклади за всіма розрядами.

Переходимо на закладку схема окладів.

Далі перевіряємо норму годин тижневого навантаження та схемні оклади згідно кваліфікаційних категорій по посадам вони повинні скопіюватись автоматично з попередньої діючої ЄТС. 

Потім змінюємо статус нашої створеної ЄТС на діючий.
До речі, нову ЄТС можливо не заводити вручну, а оновити через пунк меню Сервіс - Оновлення довідників. В ньому вибрати Реєстр - Отримати та Реєстр - Встановити. Тоді дані в ЄТС оновляться автоматично, потрібно буде лише перевірити іх та змінити статус на діючий.

Отже ЄТС ми вже оновили. Заходимо в розділ Тарифікація навчальних закладів 2 становимося на таріфікаційний докумен обраної нами школи та натискаємо F5 (копіювати). Заповнюємо номер, ставимо дату початку та дату кінця та натискаємо ОК.

Заходимо в створений нами новий документ тарифікації та перевіряємо данні по викладачам. Згідно введеним в попередньому документі тарифікації даним у нашому скопійованому списку зміняться оклади по тарифним ставкам, а години навантаження коефіцієнти підвищень та відсотки залишаться незмінними. Зміняться суми по відповідним видам оплат.

Якщо потрібно, коригуємо години навантаження підвищення тарифу чи інші параметри.

Далі проводимо документ тарифікації, його статус змінюється з проект на проведено. Після проведення данні з проведеної тарифікації попадають в картку працівника. В картці працівника, в розділі Призначення та переміщення - Постійні нарахування добавляться нові записи постійних нарахувань з датою початку 01.01.2019. У записів з попередньої тарифікації з`явиться дата закінчення 31.12.2018. Відповідно до цих нових данних у розрахунковому листі робітника з`являться розрахунки заробітної плати за новим розміром окладу.

На цьому все, ми змінили розрахунок заробітної плати вчителів згідно зміни окладів за тарифними розрядами, які діють з нового року. Як бачите, нічого складно, але якщо у вас виникли будь які питання, одразу звертайтесь до нашого контакт-центру. Наші кваліфіковані консультанти з радістю допоможуть вам  розібратися з веденням  тарифікації в програмі ISpro. 

Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Читайте також: