Звернення до бухгалтера сфери медицини

Звернення до бухгалтера сфери медицини

З усіх змі, радіо, телебачення, інтернет-видань постійно чутно: «сфера медицини України переживає черговий етап реформування», «медична галузь України потерпає великого навантаження»… 

 

Все це- вже не новина для нас, а константа. В сучасний час ми особливо відчули важливість та необхідність професії медика та дуже вдячні їм за таку тяжку працю. 

 

Але, в усіх цих процесах змін і реформ є не менш важлива особа – це бухгалтер медичного закладу. Бухгалтер, професіонал своєї справи, з великим практичним досвідом за плечима, і часто-це тендітна жінка, яка є тим суцільним числовим механізмом в будь-якій медичній установі.


Читайте також:
Тарифна система оплати праці в ISpro: все про тарифну сітку та тарифну ставку
Оцифровуємо доплату вчителям за роботу в інклюзивних класах
Цифровізація житлово-комунального господарства на прикладі КП «МУЖКГ Чорноморської міської ради»


 І повірте,  він (бухгалтер) вже втомився  від постійних реформ, працює  в постійному навантаженні, а ще , на додачу, скарги від колег і програма для бухгалтерського обліку вже не підходить,  програмне забезпечення застаріле і не відповідає законодавству. 

 

Крім цього,  медичні заклади перейшли на КНП, стали комунальними некомерційними організаціями, заключили договори с НСЗУ, і паралельно з цим нараховують ЗП персоналу з різних джерел, в т.ч. з бюджетних коштів.. 

 

Можна продовжувати безкінечно цей список, але- вихід є! Унікальне рішення для бухгалтера медицини, що ми пропонуємо- це програмний комплекс «Ispro»!

 

 І здавалось би, завдання виконано: є зміни  в обліку медичного закладу, є  готове їх вирішення в програмі «Ispro», та ще коли це все може швидко і якісно реалізувати команда спеціалістів «Інтелектуального сервісу».  

 

І тут на шляху  з’являються ряд перешкод, і мова зараз йде не про скрутну ситуацію фінансування медицини, не про байдужого директора, який не розуміє складності роботи бухгалтера, а про самого бухгалтера!

 

Кожного дня я спілкуюсь з десятками бухгалтерів медичних закладів,  виявляю їх потребу в бухгалтерській програмі, яка б комплексно автоматизувала всі ділянки обліку (та щей з урахуванням всіх змін), вислуховую проблематику, що хотілось би покращити… 

 

Разом з командою ми готуємо план дій для реалізації всіх потреб бухгалтера,  пропонуємо готове рішення його проблеми,  а у відповідь отримуємо – неготовність бухгалтера здійснити такі зміни!

 

Тобто головного бухгалтера бентежить сам перехід на нову бухгалтерську програму, його хвилює перенесення даних архіву, залишків, як звикнути до нової програми, де взяти час, для навчання. Одним словом – страх і не бажання! 

 

Наші клієнти, які пройшли цей шлях, колись переступивши через свої внутрішні побоювання і зробили крок на зустріч змінам – сьогодні успішно працюють в програмі  «Ispro», контролюють будь- яку ділянку бухгалтерії, а від роботи отримують задоволення! 

 

Так було з головним бухгалтером  ЦРЛ м.Липова Долина Сумської обл., який мав велике бажання полегшити і автоматизувати свою роботу, зміг переконати директора у важливості і необхідності діджиталізації бухгалтерського обліку в їх лікарні.

 

Бухгалтер Кременчуцького шкіро-венерологічного диспансеру, взагалі, не лише стала нашим клієнтом, почала користуватись всіма можливостями комплексу «Ispro», а запропонувала своїй колезі з онкодиспансеру теж спробувати вести облік в  «Ispro»!

 

Недарма кажуть «було б лише Ваше бажання», шановні бухгалтери! Обирайте найкраще! Бажайте! І все буде добре!
 

Автор: Наталія Підгорна - спеціаліст з продажу "ISpro"


Долучайтесь до нас в Instagramfacebook та Telegram на Вас чекають:

  • корисні лайфхакиenlightened
  • актуальні новиниyes
  • та розважальна рубрикаlaugh
Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Читайте також: