Вихідні на Новий рік 2020 та Різдво: як відпочиватимуть українці на свята

Вихідні на Новий рік 2020 та Різдво: як відпочиватимуть українці на свята

У новорічно-різдвяний період українці матимуть 8 вихідних.

Вчора, 23 жовтня, Кабінет міністрів прийняв розпорядження, в якому містяться рекомендації про кількість вихідних днів на новорічні та різдвяні свята. Про це повідомив прем'єр-міністр України Олексій Гончарук під час брифінгу після засідання уряду.

Оскільки Новий рік в 2020 році випадає на середину робочого тижня - середу, 1 січня, тому робочі дні з понеділка 30 грудня перенесли на суботу 21 грудня, а з вівторка 31 грудня - на суботу 28 грудня.

На різдвяні свята українці теж матимуть 4 вихідні дні підряд - з суботи, 4 січня, по вівторок, 7 січня. Робочий день - понеділок, 6 січня 2020 року, у Кабінеті міністрів також вирішили зробити вихідним та перенесли на суботу, 11 січня.

Таким чином, відповідно до документа №7-р, українці відпочиватимуть чотири дні поспіль: 29 грудня, 30 грудня, 31 грудня та 1 січня. На Різдвяні свята українці теж отримають чотири вихідних поспіль - 4 січня, 5 січня, 6 січня і 7 січня.

Незважаючи на те, що довгі вихідні доведеться відпрацьовувати по суботах, дні відпрацювань будуть передсвятковими і тому скороченими на 1 годину.

По матеріалам УНІАН та strana.ua


А Ви вже чули, що в нас нові можливості виписки рахунку? Ще ні?!
Тоді з радістю запрошуємо Вас спробувати на собі усі переваги швидко та зручно отримати потрібний рахунок! Лише  декілька простих кроків і рахунок вже у Вас! Не впускайте можливість економити свій час та ресурси! Вся інформація доступна за посиланням - https://intelserv.net.ua


Долучайтесь до нас в Instagram та facebookна Вас чекають:

  • корисні лайфхакиenlightened
  • актуальні новиниyes
  • та розважальна рубрикаlaugh

!Дізнатися більше новин Ви також зможете на нашому каналі в >>> Telegram.

Читайте також: