Вітаємо з Днем працівника податкової та митної справи України!

Вітаємо з Днем працівника податкової та митної справи України!

Ураховуючи значну роль органів доходів і зборів у забезпеченні єдності і цілісності податкової та митної політики держави Указом Президента України від 11-го жовтня 2013-го № 554/2013 встановлено професійне свято «День працівника податкової та митної справи України», яке тепер відзначається щорічно 18-го березня.

Наша Компанія ГК "Інтелектуальний сервіс" вітає сьогодні з професійним святом всіх працівників податкової та митної справи України!

Висловлюємо слова шани і подяки всім податківцям, які демонструють високу професійність, знання справи, громадську мужність і відповідальність, які своєю повсякденною копіткою працею сприяють розв’язанню невідкладних завдань соціально-економічного розвитку країни.

Бажаємо Вам натхнення в роботі та примноження внеску у зміцнення позитивних тенденцій вітчизняної економіки, ще більшої наполегливості у вашій справі, завжди бути на рівні тих складних завдань, які покладаються на Вас, і тим високим вимогам, які визначені для податкової служби законами нашої держави.


Здоров’я і творчої наснаги Вам, щастя і добра Вашим сім’ям.

Зі святом вас!

 

З повагою, адміністрація ГК "Інтелектуальний сервіс"

Читайте також: