Нарахування та виплата авансу в M.E.Doc Зарплата

Нарахування та виплата авансу в M.E.Doc Зарплата

Вам набридло з місяця в місяць розраховувати зарплату вручну? Хотіли б автоматизувати процес? Продовжуємо цикл статей про зручний механізм автоматизації, а саме, нарахування та виплата авансу з допомогою  модулю «Зарплата»  у програмному комплексі M.E.Doc.

У даному модулі для Вашої зручності реалізовано можливість як проводити  автоматичний розрахунок авансу для всіх працівників, так і застосувати нарахування лише для обраних співробітників – у залежності від Ваших потреб.

Розглянемо як же здійснити налаштування для автоматичного нарахування авансу усім працівникам.

Для цього нам необхідно :

  1. Зайти через головне меню в модуль «Зарплата»  - «Адміністрування»  -  «Налаштування»  - «Параметри»
  2. На вкладці «Параметри» проставляємо період розрахунку авансу (на який день закривати виплату авансу), відсоток виплати, та округлення виплачуваних сум (Мал.1)


    Мал.1
     
  3. Після цього переходимо на вкладку «Види оплат» в меню «Утримання» - «Виплати»  - «Аванс»  і проставляємо галочку «Розраховується для всіх» (Мал.2)

    Мал.2

Даний вид виплати буде відображатися у Розрахунковому листі усіх співробітників.

Якщо ж нарахування авансу необхідно застосувати  тільки для деяких працівників – для цього  переходимо в розділ «Кадрові дані» і заходимо в картку потрібного співробітника.

У картці співробітника, перейшовши у розділ «Утримання»  натискаємо на кнопку «Додати  утримання» (Мал.3)


Мал.3

У вікні, що відкрилося вибираємо вид виплати «Аванс» та проставляємо необхідні дані – відсоток чи суму та календарний день місяця. (Мал.4)


Мал.4

Даний вид виплати буде розраховуватися тільки для тих співробітників, яким ми його додали.

У разі, коли нарахування та виплату слід застосувати разово, певному співробітнику – це можна зробити  безпосередньо у Розрахунковому листі такого працівника.

Для цього заходимо у модуль Зарплата«Розрахункова відомість» та відкриваємо Розрахунковий лист потрібного працівника. (Мал.5)


Мал.5

У Розрахунковому листі переходимо в робочу область «Утримання» та викликаємо контекстне меню натисканням правої кнопки миші і вибираємо «Додати вид оплат» (Мал.6) або через меню «Файл» - «Створити запис» (Мал.7)

Мал.6


Мал.7

У вікні, що відкрилося  вибираємо вид виплати в Утриманнях -  «Аванс» та проставляємо необхідні дані – дні, години та відсоток. (Мал.8)


Мал.8

Як бачимо, за допомогою модуля Зарплата можна значно спростити та автоматизувати нарахування і виплату авансу та ще й заощадити час.

Тож слідкуйте за нашими публікаціями щодо зручного та простого функціоналу модулю «Зарплата»  у програмному  комплексі  MeDoc.

Далі буде.

Якщо Вас зацікавив функціонал і можливості даного модулю можете звернутися на нашу лінію консультації, де сертифіковані спеціалісти зможуть відповісти на будь-які питання стосовно функціоналу модуля, а також ви можете замовити рахунок на підключення даного модулю.

Телефонні номери нашої лінії консультації: (095) 036-4004, (098) 036-4004, (073) 036-4004.

Наразі актуальна ціна на модуль «Зарплата» з правом використання на рік складає 852 гривні.
А також діє акція «Звітність + Зарплата» для всіх Клієнтів, які в проміжку одного місяця вперше придбають модуль «Зарплата» та «Звітність» буде діяти знижка 50% на модуль «Звітність».


Підписуйтесь на наші оновлення, новини на сайті та отримуйте більш детальну інформацію по функціоналу модуля «Зарплата», а також іншу найактуальнішу інформацію.

Читайте також: