Розблоковуємо токен Автор через M.E.Doc

Розблоковуємо токен Автор через M.E.Doc
Ключові слова: токен, цілковите очищення, код розблокування, введення паролю
 

Останнім часом усе більше підприємств та організацій використовують захищені носії для збереження кваліфікованих електронних підписів. І в результаті ми все частіше чуємо про проблему блокування Secure Token через неправильне введення пароля.
 

Процес блокування

У Secure Token від ООО "Автор” є стандартний пароль — 12345678. Кількість спроб введення стандартного або особисто створеного пароля обмежено до 7 спроб. 

Раніше не було можливості розблокувати Secure Token від виробника ООО “Автор” зі збереженням на ньому електронного підпису(КЕП). Тільки здійснити “Цілковите очищення”, після чого знову генерувати новий КЕП. 
 

Нові можливості

Але у 11.02.017 оновленні програми “M.E.Doc” можливо розблокувати захищений носій, використовуючи додаткову утиліту “AvPinTool”.

Для того, щоб була можливість розблокувати Secure Token через неправильне введення паролю, потрібно створити “Код розблокування” перед генерацією КЕП на Secure Token
 

Розблоковуємо токен в M.E.Doc

У програмі “M.E.Doc” розділ “Адміністрування”“Сертифікати”“Встановленні сертифікати”“Файл”“Захищений носій (Token)”“Цілковите очищення” — обрати потрібний Secure Token (Мал.1). 


Мал. 1

У вікні, що відкриється необхідно вказати “Код розблокування” який складається лише з цифр від 4 до 8 символів та “Пароль захищеного носія” від трьох символів. 

Після натискання клавіші “ОК” уся внесена інформація буде збережена. 
 

Утиліта для розблокування

Якщо ваш пристрій було заблоковано з будь-якої причини, то за допомогою утиліти “AvPinTool” (Мал. 2)  від ООО “Автор” можна розблокувати його та за потреби змінити пароль. 


Мал. 2

Завантажити дану утиліту можна посиланням: https://www.avtor.ua/downloads/AvPinTool.zip 

Рекомендуємо вводити надійний код розблокування та пароль до захищеного носія, який ви можете запам'ятати або записати. 

Отже, використовуючи таку функцію можна запобігти перегенерації кваліфікованого електронного підпису, заощадити час та кошти.

 

Автор: Альона Москівець, сертифікований спеціаліст групи компаній Інтелектуальний сервіс

#M.E.Doc #M.E.Docкупити #Медоконовлення #программамедок #медоконлайн #medok #медок #купитьпрограммумедок #сотаонлайнмедок #сотамедок #кеп  #придбатикеп #електроннийпідпис #ецп

 

Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Читайте також: