На період дії карантину вносяться зміни в режим роботи ДПС

На період дії карантину вносяться зміни в режим роботи ДПС

Зміни в режимі роботи ДПС

Оновлений графік роботи:

  • робочий день починається о 8 год. і триває до 17 год.;
  • у п’ятницю: з 8 год. до 15 год. 45 хв.;
  • перерва на обід – з 12 год. до 12 год. 45 хв.


???? На території регіонів із сприятливою епідемічною ситуацією прийом відвідувачів у центрах обслуговування платників здійснюється за таким графіком роботи:

  • з 10 год. 00 хв. до 17 год. 00 хв. (у п’ятницю з 10 год. 00 хв. до 15 год. 45 хв.) з обідньою перервою з 12 год. 00 хв. до 12 год. 45 хв., та з технічними перервами для санітарної обробки та провітрювання кожні дві години на 10 – 15 хв.

Читайте також:

Нововведення щодо ПДВ - інформує ДПСУ

Який період охоплюють перевірками ДПС?

План податкових перевірок юросіб відкоригували;
оновили план перевірок фізосіб та з питань ПДФО, ВЗ та ЄСВ

Отримуйте всі актуальні новини на нашому каналі в Telegram або ж


Такі зміни внесені в регламент роботи ДПС відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів, з урахуванням змін, внесених постановою Кабінету Міністрів України від 17 червня 2020 року № 500 «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України».

❗ДПС звертає увагу платників податків, що надіслати лист (запит, звернення тощо) до відповідного органу ДПС можна за допомогою меню «Листування з ДПС» приватної частини Електронного кабінету. Лист має бути у форматі pdf (обмеження 2 МБ).

????Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua/, а також через офіційний вебпортал ДПС.

????Звернення громадян також можна надіслати на електронну пошту zvernennya_dps@tax.gov.ua у вигляді сканкопій чи фотокопій письмових звернень з підписом заявника із зазначенням дати та місця проживання (реєстрації).

????Отримати інформацію з питань оподаткування, стану обробки електронної звітності, роботи органів ДПС тощо можна за телефоном Контакт-центру ДПС 0800501007, а також у чатах популярних месенджерів Viber та Telegram.

????Приєднатися до чатів ДПС можна:

  • з вебпорталу Державної податкової служби України, розділ «Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс» https://tax.gov.ua/;
  • з сайту Загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу (скорочено ЗІР) https://zir.tax.gov.ua/, або його мобільної версії.


Джерело: ДПС

Редактор: Ковальова Альона, контент-спеціаліст ГК Інтелектуальний сервіс


Долучайтесь до нас в Instagramfacebook та Telegram на Вас чекають:

  • корисні лайфхакиenlightened
  • актуальні новиниyes
  • та розважальна рубрикаlaugh

Читайте також: