Склад ПРРО Cashalot. Майстер-клас по модулю для партнерів ГК “Інтелектуальний сервіс”

Склад ПРРО Cashalot.  Майстер-клас по модулю для партнерів ГК “Інтелектуальний сервіс”

В червні 2023 року розробник Linkos Group випустив beta-версію модулю Склад. Це розділ в особистому кабінеті користувача ПРРО Cashalot (бек-офіс). Він дозволяє вести складський облік товарів, які продаються в окремому магазині. Зараз проводиться тестування та доробки продукту, але він вже готовий на 90% та виконує свої основні функції.

Як користуватись модулем розбиралися разом з партнерською мережею ГК “Інтелектуальний сервіс”.

Майстер-клас відбувся 23.06.2023 року. Зустріч з партнерами провели сертифіковані спеціалісти Володимир Вавілов та Юрій Зубко на платформі ZOOM. 

З чого ж почати роботу зі складом?
Спочатку потрібно активувати beta-режим в налаштуваннях бек-офісу. Після активації можливо повноцінно користуватися розділами:

  1. Надходження товарів;
  2. Інвентаризація товарів;
  3. Списання товарів;
  4. Залишки товарів;
  5. Форма ведення обліку товарних запасів (№496).

*П’ятий розділ використовується виключно ФОПами. 

Для коректності кількості залишків потрібно зробити Інвентаризацію товарів. Ви побачите фактичну кількість товарів та перевірите наявність номенклатур. По результату інвентаризаційного списку система запропонує Вам “Створити надходження” або “Створити списання”. Тобто надходження для товарів які в надлишку, а списання для тих що в недостачі відповідно. Акти будуть сформовано автоматично згідно фактичній кількості товарів.

Далі надходження та списання товарів можна оформлювати через окремі розділи модулю Склад. Створення надходження потрібно робити до моменту початку продажу товару. До речі постачальника товару потрібно створювати окремо в довідниках, розділ Контрагенти. Якщо номенклатура була відсутня в довіднику, Ви її можете створити під час операції “приходу”. Списання ж може використовуватися по різним причинам, наприклад закінчився термін придатності, використання для потреб магазину, тощо.

Після інвентаризації товарів Ви отримаєте коректні залишки. В налаштуваннях можна активувати можливість здійснювати облік на та синхронізацію залишків в ПРРО. Тобто при продажу певної кількості товару та фіскалізацію чеку через робоче місце касира (РМК) буде змінюватися залишок в Складі. Каса повинна бути онлайн.

Коли завершили теорію, перейшли до діалогу з партнерам. Ми надавали відповіді на реальних прикладах та розібрали основні питання:

  • як зробити передачу товарів з одного магазину в інший?
  • де зберігається історія цін?
  • чи можна робити надходження товарів за допомогою імпорту списку?

Зрозуміло що модуль Склад в ПРРО Cashalot - це тільки початок, а система буде ще наповнюватися функціями та інструментами. Для цього зробили індивідуальний збір пропозицій та зауважень по бек-офісу. Нам важлива думка кожного. Особливо буде корисні пропозиції, отримана від клієнта, який вже користується модулем Склад. 

Слідкуйте за новинами від розробника про доробки та оновлення ПРРО Cashalot. Ми ж, як Дистриб'ютор та GOLD Partner Linkos Group, будемо проводити такі зустрічі з партнерською мережею щомісяця та частіше.

 

Придбати ПРРО Cashalot

Стати партнером

Читайте також: