ВИЙШЛО ОНОВЛЕННЯ ПРРО Cashӓlot | ПРРО №1 для бізнесу

ВИЙШЛО ОНОВЛЕННЯ ПРРО Cashӓlot | ПРРО №1 для бізнесу

Програмна каса Cashalot постійно покращується, додається новий функціонал, який значно спрощує роботу з касою для користувачів даного ПРРО.

Ділимося підбіркою важливих оновлень ПРРО Cashalot:

Новий спосіб оплати – «Оплата частинами» 
Тепер ваші клієнти можуть розраховуватись за товар у декілька платежів завдяки новому способу оплати – Оплата частинами.

Створення фіскального чеку з таким способом оплати – це легко! Просто оберіть варіант Оплата частинами в області розрахункових даних та виберіть тип часткової оплати: Перша сплата, Чергова сплата або Остаточний рахунок. Заповніть необхідну інформацію і проведіть оплату.

Активувати Оплату частинами можна у кабінеті користувача. Для цього відкрийте Всі каси - Налаштування - Режим, спосіб та вид оплати. Потім оберіть ПРРО і зазначте спосіб оплати – Оплата частинами.


Друк штрихкодів
Окрім цінників, тепер ви також можете роздрукувати штрихкоди товарів. Як? У модальному вікні Друк цінників та штрихкодів оберіть радіокнопку Штрихкоди, налаштуйте параметри друку і натисніть Друкувати. Готово! Роздруковані штрихкоди вже у вас.


Збереження способу оплати
Створюйте чеки швидше завдяки новій можливості збереження попереднього способу оплати!
Створіть новий чек. В полі Спосіб оплати автоматично буде обраний той спосіб, що було використано попереднього разу. Спосіб оплати зберігається навіть за умови закриття зміни. Користуйтесь!


Нові розміри цінників
Треба роздрукувати цінник, а потрібного розміру нема. Що робити? Вам – нічого, адже Cashalot вже потурбувався про це! Тепер доступні нові розміри цінників: 30х40 мм, 30х50 мм, 40х30 мм, та 40х50 мм.


Доопрацювання Драйвера для BAS і API з COM інтерфейсом

  • Використовуйте декілька POS-терміналів! Додана можливість використання декількох POS-терміналів при роботі в API Cashalot. Для цього в API COM(Bridge) та Драйвер Cashalot для BAS реалізовано методи GetPOSTerminalList та SetDefaultPOSterminal. Ці методи дозволять отримувати інформацію про перелік налаштованих платіжних терміналів та їх ідентифікатор в Cashalot, а в подальшому виконувати встановлення налаштувань для пристрою, який буде використовуватись для проведення оплати карткою. Таким чином користувачу доступна можливість за потреби виконувати зміну  POS-терміналу перед проведенням безготівкового розрахунку, наприклад, якщо сплату коштів необхідно виконати на різні мерчанти платіжного терміналу.
  • Відкориговано формування скороченого періодичного звіту про продаж за допомогою методу PrintPReportDate.
  • Удосконалено роботу драйвера POS-термінала для BAS при використані платіжних терміналів підключених в USB конфігурації.

Інші приємності

  • ПРРО Cashalot не лише функціональний, а й візуально естетичний. Оцініть оновлений дизайн модальних вікон!
  • Підключайте термінали Verifone від SSI для проведення платежів! Для цього в розділі Налаштування - Додаткове обладнання - POS-термінали оберіть тип конфігурації SSI (LAN)

Приєднуйтесь до користувачів ПРРО Cashalot та переконайтесь у перевагах роботи каси!

ПРИДБАТИ ПРОГРАМНУ КАСУ CASHALOT

Також запрошуємо до нашої освітньої ініціативи ONLINE ШКОЛА КАСИРА , де ми навчаємо користуватися ПРРО. Особливо корисно для початківців

Читайте також: