Cashalot - «Найкраще технологічне рішення»

Cashalot - «Найкраще технологічне рішення»

Днями, отримали чудові новини, які стали предметом гордості всіє команди ГК «Інтелектуальний сервіс».

Програмний РРО Cashalot завоював почесне перше місце у номінації «Найкраще технологічне рішення» від Спілки українських підприємців — Премія: СУП 2023.

комерційний директор Linkos Group, амбасадор ПРРО — Дмитро Борисов

«Визнання Спілкою українських підприємців нашого софту Cashalot як найкращого технологічного рішення на ринку України — ще раз підтверджує ефективність і чудовий користувацький досвід клієнтів програм компанії Linkos Group. Адже за 23 роки розробки ми не тільки напрацювали досвід і надійність, а й удосконалили навички розуміння підприємців та їхніх потреб. Саме клієнтоорієнтований підхід у розробці дозволяє нам створювати дійсно круті продукти і бути першими серед ПРРО»

 

Програмна каса Cashalot підходить для будь-якого бізнесу — ФОП чи юрособи. Серед користувачів продукту: власники та співробітники онлайн-магазинів, великих торгових мереж, аптек, медичних установ, салонів краси, ломбардів, сервісів обміну валют, таксі, різних торгових точок тощо.

Сервіс Cashalot можна встановити як на комп’ютер, так і на телефон чи планшет: для зручності користувачів продукту розроблений мобільний додаток iOS та Android. Сучасний ПРРО несе як економічну вигоду для користувача – він дешевший, так і практичну – зручний і швидкий у роботі.​

Cashalot - БІЛЬШЕ НІЖ ПРОГРАМНА КАСА

  • Підтримка усіх видів оплат
  • Аналітика роботи
  • Мобільний застосунок
  • Складський облік
  • Підключення додаткового обладнання
  • Інтеграція з обліковими системами

Довіра клієнтів стимулює покращуватися кожного дня. Пишаємось своєю перемогою, нашими неймовірними фахівцями та відданими користувачами.

Читайте також: