Важливо! Офіційна заява щодо ситуації навколо COVID-19

Важливо!
Офіційна заява щодо ситуації навколо COVID-19

Світове поширення вірусної інфекції COVID-19 впливає на кожного з нас. “Інтелектуальний сервіс” - це спочатку люди, і ми віримо, що технології змінюють життя та сподіваємось, що вони можуть стати цінним інструментом у таку мить. Ми впроваджуємо інновації, експериментуємо з новими способами залишатися продуктивними, адаптуємось і реагуємо по-своєму, і наша компанія хоче допомогти людям та громадам стати сильнішими у боротьбі з вірусом.

У слогані “Інтелектуального сервісу” є вкрай важливе для нас усіх слово - “ТУРБОТА” і зараз наша мета захистити Клієнтів, партнерів та наших співробітників і їх сім’ї. Тому ось заходи, яких ми вживаємо вже починаючи з 15 березня 2020 року і до кінця всеукраїнського карантину 03 квітня 2020 р.
 

1. Доведено, що найефективнішим способом мінімізувати ризик передачі вірусу є зменшення соціальних контактів між людьми у всіх сферах життя. Оскільки темпи зараження інфекцією зростають з кожним днем, ми прийняли рішення закрити всі наші офіси на карантин, а всіх співробітників перевести на роботу з дому. 

2. Ви зможете консультуватися через наш Контакт-Центр як і раніше. Ми вже робили подібні експерименти і навчилися ефективно працювати, тому Клієнти не відчують змін в швидкості і якості обслуговування.

3. Отримувати всі послуги можна буде через віддалений доступ без особистого контакту із замовниками. Щодо отримання електронних підписів безпосередньо у офісах - ми розробляємо графік, де співробітник зможе надати таку послугу у черговому режимі із дотриманням усіх норм особистої безпеки та безпеки для Клієнта. Деталі повідомимо пізніше.

4. Замовити документи на продовження ліцензій або скористатися корисними порадами щодо роботи у програмах можна на нашому інтернет-ресурсі https://intelserv.net.ua/.

5. Для співробітників бек-офісу також організовані віддалені робочі місця і, навіть, всі заплановані робочі зустрічі відбуваються за графіком через платформи онлайн-конференцій.

6. Усередині компанії створено оперативний штаб для моніторингу здоров'я наших співробітників та ситуації в Україні і світі. Ми проводимо всі заходи задля попередження захворюваності, ведемо щоденний скринінг температури та дотримуємося всіх рекомендацій МОЗ України

 
Ми не піддаємось паніці і тримаємо розум холодним, задля запобігання розповсюдженню вірусу у світі і віримо, що ці заходи допоможуть нашій країні врятуватися від пандемії. Перехід на віддалену роботу нам вдалося зробити досить оперативно і ми залишаємось з вами на зв’язку! 

Бережіть себе та своїх рідних!

Горбатько Олексій Григорійович, генеральний директор ГК “Інтелектуальний сервіс”

Читайте також: