Наш досвід цифровізації бухгалтерського обліку для сфери медицини у Вінницькому ЦПМСД

Наш досвід цифровізації бухгалтерського обліку для сфери медицини у Вінницькому ЦПМСД

Галузеве рішення цифровізації бухгалтерського обліку для сфери медицини
на прикладі Вінницького районного медичного ЦПМСД Вінницької районної ради

Кожна компанія прагне  досконалості в співпраці з клієнтами! Тобто, задовольнити потреби клієнта на найвищому рівні, надавати безперервний сервіс і технічну підтримку. Вся наша компанія і кожен співробітник тішиться щоразу, коли ми знаходимо «свого клієнта», свого в усіх сенсах цього слова! 

Навесні 2019 року, коли медична реформа в Україні почала набирати оберти, і первинна ланка медицини одна з перших відчула всі зміни - почали переходити на госпрозрахунковий план рахунків, ставати КНП і, взагалі, вести облікову політику по-новому! Наша команда спеціалістів департаменту «Ispro» вирішили долучитись до цього стріму і допомогти бухгалтеру сфери медицини швидко адаптуватись і до змін, і налаштувати стабільну роботу бухгалтерії. Спочатку ми зібрали базу ЦПМСД України, куди ввійшло 18 регіонів та понад 350 ЦПМСД. Потім провели тематичний вебінар, спрямований на клієнтів первинної ланки. 

"ВІННИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ МЕДИЧНИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ" ВІННИЦЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ -  одним із перших відреагував на нашу пропозицію. Клієнту було проведено обстеження, в ході якого  виявили ті моменти, які можна було б покращити, впровадивши комплексну систему автоматизації бухгалтерського обліку «Ispro» від українського розробника. Далі, головний бухгалтер Анна Василівна, зі своїми колегами переглянула презентацію програмного забезпечення, яку провів по віддаленому доступу спеціаліст проектного відділу. Менеджер підготував комерційну пропозицію, проектний відділ - план-графік впровадження бухгалтерської програми «Ispro» і після затвердження керівництвом  з обох боків всіх строків виконання, ми активно розпочали плідну співпрацю. На практиці, звичайно, все було не так легко. Головний бухгалтер розумів, що попереду буде насичений перехідний період, і що кожен бухгалтер буде працювати в тандемі з нашими спеціалістами, щоб разом досягти поставленої мети!

ЦПМСД придбав ліцензію на автоматизацію декількох ділянок, а саме:

  • Облік заробітної плати
  • Облік основних засобів
  • Логістика
  • Облік Договорів
  • Фінансовий облік

та робочі місця для всіх користувачів.

Замовити безкоштовну демонстрацію Ispro

Розпочали роботу по налаштуванню відразу по  Обліку заробітної плати, Обліку кадрів та паралельно – по Обліку договорів. В процесі впровадження основних засобів, виявили потребу клієнта в автоматизації Податкового обліку і Обліку автотранспорту. Коли модулі «Ispro»  працюють  в комплексі,  головний бухгалтер може контролювати всі облікові процеси, в будь-який момент отримати вибірку даних та оформити  звіт. Сьогодні наші спеціалісти перейшли до налаштування модулю «Логістика» для обліку запасів та медикаментів. Триває перехідний період, бухгалтери центру і наші спеціалісти разом долають цей нелегкий, але дуже плідний шлях до цифровізації бухгалтерського обліку! Працюючи в тандемі, мають одну ціль на двох! Нам дуже приємно працювати разом, адже бухгалтери Вінницького ЦПМСД – професіонали, які готові навчатись, поступово освоюють модулі системи «Ispro», пристосовуються до нового. Звичайно, навантаження високе, поточні задачі теж потрібно вчасно виконувати і інколи дуже важко знайти ту годину, коли можна б було попрацювати, протестувати, повчитись роботі в новій програмі. Ми розуміємо цей момент, і завжди готові підтримати: розробляємо гнучкий графік впровадження модулів, взаємодіємо з бухгалтерами 24/7 в спільних чатах, по віддаленому доступу, на лінії консультацій! 

Більш детально дивіться відео: ВСЕ ПРОСТО З ISPRO. Досвід впровадження ISPRO у Вінницькому Центрі ПМСД:

 

Тож, ми всі разом впевнено йдемо до спільної мети, а саме - комплексної автоматизації всієї бухгалтерії в Вінницькому ЦПМСД!

Все буде добре з «Ispro».

 

Автор: Наталія Підгорна, кваліфікований спеціаліст ГК "Інтелектуальний сервіс", провідний спеціаліст по системі "ISpro"


Долучайтесь до нас в Instagramfacebook та Telegram на Вас чекають:

  • корисні лайфхакиenlightened
  • актуальні новиниyes
  • та розважальна рубрикаlaugh
Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Читайте також: