Я обираю ISpro! А чому?

Я обираю ISpro! А чому?

Часто керівників бізнесу, державних установ хвилює “гамлетівське питання” - “бути чи не бути?” Звичайно, бухгалтерській програмі на підприємстві - БУТИ, а от якій саме - це вже інше питання.

 Вибір бухгалтерської програми на підприємстві повинен бути виваженим та усвідомленим! В умовах такої широкої пропозиції програмного забезпечення на ринку України для бухгалтерії, правильний вибір зробити дійсно складно.


Читати також:

Галузеве рішення для організацій бюджетної сфери. Все просто з ISpro

Налаштування карток аналітичного обліку касових і фактичних видатків в «ISpro»

Дотримуємось гарантій в оплаті праці разом з ISpro

Отримуйте всі актуальні новини на нашому каналі в Telegram або ж:


 

Таке різноманіття програм на ІТ-ринку можна порівняти з бутиком чи супермаркетом взуття, наприклад. Де є одноразове, а є і шкіряне взуття. І ціни відрізняються.

Така ж ситуація і з програмним забезпеченням. Давайте спробуємо розібратися разом з основними критеріями та знайти відповіді на  питання,що можуть виникнути.

Перше питання: “Кому потрібна бухгалтерська програма?”
 

Очевидна відповідь так і проситься зірватися з язика: "Бухгалтеру, кому ж ще!". Але, не будемо поспішати з висновками. Дійсно, основними користувачами системи є бухгалтери, але в сучасний час будь-яка облікова система не просто інструмент формування звітності.

Це джерело інформації, аналіз якої дозволяє керівнику підприємства відстежувати тенденції і ухвалювати обґрунтовані управлінські рішення. 

В Україні сучасні керівники обирають  ERP-системи (англ. Enterprise Resource Planning System - Система планування ресурсів підприємства). Програмні комплекси  OneBox, Perfectum, Ispro та інші  для бухгалтерії яскраві приклади ERP-системи.

Друге питання: “А чи безпечно? Чи є захист даних?”


Безпечність програмного забезпечення  полягає в його законності. Наприклад “Ispro”  - це українська програма, яка застосовується в Україні з 1991 року і за цей період ні разу не підпадала під заборону чи санкції СБУ.

Купуючи українське, Ви можете бути впевнені, що програмне забезпечення повністю відповідає українському законодавству.

А також, будьте певні, що зробити помилку в програмі набагато складніше, адже програма налаштована на автоматичну перевірку алгоритмів дій стосовно відповідності нормативам, законодавству та стосовно порушень послідовності дій бухгалтера.А отже, користуючись програмою, у бухгалтера значно більше шансів роботи без штрафів.


Щодо захисту даних.
 

І справді, той хто володіє інформацією - володіє світом, тому захист даних в будь-якій організації - це чи не найголовніше питання! А якщо ця організація державна структура - то й подавна! Тож, знову як приклад - обираючи “Ispro”, Ви можете бути впевнені на 100%, що:

  • рівень захисту інформації відповідає Г3 - найвищого рівня захисту від несанкціонованого доступу в програму!
  • повна відповідність вимогам КСЗІ
  • 100% відповідність діючому законодавству! 
     
Третє питання: “А які можливості та переваги автоматизації бухгалтерського обліку?”
 

На практиці політика ведення обліку на підприємстві залежить від сфери діяльності, форми власності, тому в “Ispro” є можливість зробити індивідуальні налаштування для комерційного підприємства, для бюджетної установи, для освітнього чи медичного закладу. І це головний плюс!


Проте, це не єдина перевага! Також забезпечено можливості:

  • інтеграція з програмою для звітності ("IS-PRO" та «M.E.Doc» )
  • Інтеграція з порталом «Є-дата» !
  • Оперативне оновлення програми
  • Кваліфікована технічна підтримка 
  • Роботи у онлайн сервері 24/7 
     
Четверте питання: “А як же далі? Як щодо Сервісу технічної підтримки, безперебійного супроводу?”
 

Скажу одне, і це вже отриманий висновок із досвіду, обираючи програму, обирайте партнера в першу чергу, того хто буде надавати вам послуги та підтримувати на початку та і в подальшому у вашій роботі! Це досить важливо!


Також, хочу зазначити, що купуючи програмний комплекс ISpro як раз ми й забезпечимо: результат, навчання користувачів, підтримку, індивідуальний підхід, супровід, повний пакет послуг  та безперебійний сервіс.

Центр онлайн обслуговування наших клієнтів - це велика команда професіоналів, які готові Вам допомогти кожного дня! Лінія консультацій відкрита з 8:00, ми завжди йдемо клієнту на зустріч і обираємо гнучкий графік роботи. 

П’яте питання: “Яка ціна продукту?”
 

Найчастіше питання “вартості” програми виникає у керівника чи бухгалтера тоді, коли не до кінця зрозуміло, що в кінечному результаті вони отримують.

Послугу, бухгалтерську програму неможливо відчути на дотик, потримати в руках, покрутити перед дзеркалом, адже це не товар, це не взуття в бутику - це послуга! 

Звісно є програма “Ю”, яка теж автоматизує від зарплати до головної книги, а коштує майже вдвічі дешевше, є програма “П”, в якій не потрібно сплачувати за оновлення, і є щомісячне обслуговування.

А чи є гарантії, що обравши програму лише по критерію “ціна” Ви виграєте? Народна мудрість каже “скупий платить двічі” і щось в цьому таки є...  Ціна повинна бути обгрунтованою, а весь процес - прозорим! 

І ще важливе питання: “ А хто  вже працює в цій програмі? Яка практика?”
 

Можу однозначно зазначити, що на це питання можливо отримати відповідь у супроводжуючої організації або ж у самих користувачів-колег.

Стосовно ж  “ISpro” скажу, що використання програми дуже поширене серед бюджетних установ та в ній успішно працюють: міські ради,обласні адміністрації,суди,правоохоронні органи, управління та департаменти міського і обласного значення.

З великими об'ємами обліку студентів та учнів, шкіл  “Ispro” теж справляється та не один рік використовують програмний комплекс ВУЗи,гімназії,відділи освіти,технікуми, коледжі,  ліцеї.

Сфера охорони здоров'я вимагає індивідуального підходу щодо побудови бухобліку та і це теж можливо реалізувати з “Ispro”. З нами вже працюють клієнти медичної сфери: районні лікарні, ЦПМСД, диспансери, спеціалізовані лікарні,станції переливанні крові, стоматологічні та дитячі поліклініки.

Ви мабуть подумали “...пусті слова! Де докази та реальні відгуки клієнтів?...”


Щоб розвіяти Ваші сумніви запрошую на наш ютуб-блог, де в рубриці “Все просто з “Ispro”  - можна переглянути відео інтерв'ю та коментарі з нашими клієнтами, які багато років співпрацюють з нами.

А з якими ще питаннями стикалися Ви при обміркуванні цієї теми?
Пишіть у коментарях на нашому сайті https://intelserv.net.ua/ 

Якщо ж у Вас все ще залишились питання і є вагання стосовно вибору програми, давайте поспілкуємось та команда експертів “Інтелектуального сервісу” допоможе Вам з вибором!

Зворотній дзвінок

 Ми та тисячі наших клієнтів - обираємо “Ispro”, а Ви?

Автор: Підгорна Наталія - спеціаліст відділу продажів ISpro


Долучайтесь до нас в Instagramfacebook та Telegram на Вас чекають:

  • корисні лайфхакиenlightened
  • актуальні новиниyes
  • та розважальна рубрикаlaugh
Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Читайте також: