Реформування МОЗ

Реформування МОЗ

Останнім часом до нас почали звертатися лікарні та інші медичні установи з метою отримання електронного підпису для своїх співробітників. Це були запити для сотні, а то і більше співробітників. Тому ми задались питанням, навіщо установам так багато електронних підписів та у зв’язку з якими змінами це відбувається?

 

Отже, пропонуємо трішки розібратись, в чому питання.

 

В рамках медичної реформи системи охорони здоров’я згідно Закону України  "Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення" № 2168-VIII від 19.10.2017 р., другий етап якої розпочинається з 1 квітня, вся медична документація буде переведена в електронний вигляд.

 

Це розвантажить лікарів, дозволить їм більш якісно та оперативно надавати медичні послуги пацієнтам та унеможливить ситуацію втрати медичних даних пацієнтів.

 

Для реєстрації в електронній системі охорони здоров’я медичних закладів, лікарів, декларацій про вибір пацієнтом лікаря, для створення та ведення електронної медичної картки, електронного направлення, а також для виписки електронних рецептів всі дані, які вводяться до національної системи електронного здоров'я eHealth, мають бути підписані КЕП (кваліфікованим електронним підписом).


Читайте також: 

Особливості видачі лікарняного під час COVID-19: роз’яснення від ФСС


Саме тому медичні заклади повинні отримати електронні підписи (КЕП) для своїх працівників, щоб і вони мали доступ до цієї системи.

 

А так як наша Група Компаній “Інтелектуальний сервіс” видає сертифікати АКРЕДИТОВАНОГО ЦЕНТРУ СЕРТИФІКАЦІЇ КЛЮЧІВ «УКРАЇНА», то ми з радістю допоможемо Вам та вашим співробітникам оформити КЕП від АСЦК «УКРАЇНА».

 

За більш детальною інформацією, як отримати КЕП, звертайтеся до нашої лінії консультації (098) 036-40-04, (095) 036-40-04, (073) 036-40-04, де сертифіковані спеціалісти підкажуть, які документи необхідні для отримання електронного підпису та розкажуть про всю процедуру оформлення.

 

Або дізнайтеся про КЕП за посиланням:

 

Більше інформації про КЕП

 

ВАЖЛИВО! На даний момент реалізована можливість записатись у електронну чергу для отримання КЕП (на головній сторінці нашого сайту) або ж, якщо у Вас ще діють ваші електронні підписи, зробити Автопродовження, не виходячи з дому! Про це читайте тут.

 

Читайте більше корисної інформації в нашому Блозі бухгалетра за посиланням - https://intelserv.net.ua/blog/key

 

Автори: Томачинська Людмила та Женгал Анна, сертифіковані спеціалісти ГК "Інтелектуальний сервіс"

Долучайтесь до нас в Instagramfacebook та Telegram на Вас чекають:

  • корисні лайфхакиenlightened
  • актуальні новиниyes
  • та розважальна рубрикаlaugh

 

Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Читайте також: