Як змусити бізнес працювати швидше, використовуючи M.E.Doc. Бізнес та Інтеграцію?

Як змусити бізнес працювати  швидше, використовуючи M.E.Doc. Бізнес та Інтеграцію?

Зараз все більше компаній, підприємств та фізичних-осіб підприємців використовують електронний документообіг, обмінюються первинними документами онлайн, адже сучасність диктує свої правила. І дуже важливим стає йти в ногу із іншими прогресивними підприємствами. 

Якщо ж говорити про оптимізацію трудових затрат бухгалтера, операційної діяльності усього підприємства та скорочення грошових витрат та часу - тут слід вибрати надійний інструмент для роботи.


Вам може бути цікаво:
Що Ефективніше Для Бізнесу В Період Кризи: Хмарний Сервер Чи Власне “Залізо”?

Що Ви Отримаєте Особисто Від Переходу На Електронні Документи + Інструменти, Якими Можна Замінити Папери

Реальні Історії З Життя Наших Клієнтів, Що Доводять Чому ЕДО - Це Так Важливо!
 

Отримуйте всі актуальні новини та статті на нашому каналі в Telegram або ж:


В цій статті з Вами поговоримо, які можливості дає така програма як M.E.Doc.Бізнес та як вона може допомогти запрацювати вашому бізнесу швидше та ефективніше.

 

Що таке M.E.Doс.Бізнес?

 

Це програма для обміну електронними документами з контролюючими органами та Вашими контрагентами, яка дозволяє відправляти Необмежену кількість первинних документів. 

 

Які переваги цього модулю для Вас?

 

  • Відправка в необмеженій кількості первинних документів Вашому контрагенту:
     
  • Немає значення, якою програмою користується ваш контрагент чи взагалі нею користується, Ви зможете безкоштовно відправляти йому будь-які документи;
     
  • M.E.Doc забезпечує вільну комунікацію з 90% всіх контрагентів, що здійснюють діяльність в межах України!

Що ми можемо заключити з цього? 

 

По-перше, на відміну від звичайного паперового обігу, Ви не будете витрачати кошти на відправку пошти та витрати на папір. Адже Ви платите за електронний обмін фіксовану суму лише раз на рік, що значно менше, ніж  постійні витрати на паперовий обмін.

По-друге, зможете значно зекономити час на роботу бухгалтерії та обмін документами в багато разів, адже відправка документу займе кілька хвилин, а не днів. І доставка буде гарантованою, адже у програму надійде повідомлення про те, що контрагент отримав Ваш документ. До того ж вартість окремо цього модулю 1200 грн на рік!

 

Дізнатись більше про M.E.Doc.Бізнес

 

Що може додатково прискорити роботу бухгалтерії?

 

У темі нашої статті було вказано про ще один модуль програми M.E.Doс - це Інтеграція з обліковими системами. Цей модуль призначений для обміну податковими накладними, первинними документами та регламентованою звітністю між M.E.Doc і обліковою системою без додаткових налаштувань конфігурації.

Що це означає?

 

Уявімо ситуацію, Ваш бухгалтер працює з такою обліковою програмою як і для того, щоб підписати та відправити документ через програму M.E.Doc, йому необхідно експортувати податкові накладні (яких може бути більше ста, а то і кілька сотень) по одній вручну. А потім ще імпортувати у програму та тільки потім відправляти. Як уявляю, аж мурахи по шкірі.


А ось завдяки модулю Інтеграція цього робити не треба. Бухгалтер зможе передавати будь-які документи лише однією кнопкою “Відправити в M.E.Doc” і одразу ж підписувати документ  і відправляти.

 

Дізнатись детальніше про M.E.Doc.Інтеграцію

 

Ні безкінечних експортів-імпортів, ні витрачених марно годин, а то і днів. І завжди вчасно подана звітність, а отже і ніяких штрафів або ж пені. А вартість окремо цього модулю всього 600 грн на рік!

 

Що дають ці два модулі разом?

 

Тут все просто. Необмежену відправку будь-яких документів, які ви створюєте у обліковій системі, будь то 100 документів чи тисяча. 

 

Вартість цих двох модулів лише 1800 грн на рік! Ми не будемо рахувати кількість відправлених поштою документів, ваш витрачений час, адже Ви самі можете це зробити та відчути різницю. І повірте, вона буде значною, адже ми самі її відчули на собі!

 

Придбати модулі

Дізнатись про те як саме працює модуль "Інтеграція" можна у цьому відео!

 

 

Автор: Майорова Ніна, заступник керуючого відділом цифрових комунікацій.


Долучайтесь до нас в Instagramfacebook та Telegram на Вас чекають:

  • корисні лайфхакиenlightened
  • актуальні новиниyes
  • та розважальна рубрикаlaugh
Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Читайте також: