Що Ви отримаєте особисто від переходу на електронні документи + інструменти, якими можна замінити папери

Що Ви отримаєте особисто від переходу на електронні документи + інструменти, якими можна замінити папери

Зараз, у нашому сучасному та цифровому світі все більше людей починає цінувати природу та навколишній світ, особливо, якщо поглянути на шкоду, яку ми наносимо середовищу, в якому живемо. 

 

Більш того, перехід на більш екологічні, економічні, та ще й корисні методи використання побуту диктує і сучасність.  

 

Якщо ж говорити про нашу з вами роботу, мабуть, не буде секретом те, як багато ми використовуємо папір, а ще більше - утилізуємо його. 

 

До того ж, слід зазначити, скільки коштів ми на нього витрачаємо та часу на відправку контрагентам, що сума виходить вельми велика за рік. І окрім цього, використовуємо у власних цілях теж багацько.


Вам може бути цікаво:

Якими Інструментами Ми Адаптували Зв`Язок Майже 100 Співробітників Компанії?

Що Ми Отримали Від Колективного Тренінгу На Час Карантину Всією Компанією?

Реальні Історії З Життя Наших Клієнтів, Що Доводять Чому ЕДО - Це Так Важливо!


Давайте з Вами розглянемо, що може нам дати перехід і використання електронних документів. А також програми та додатки, якими можна замінити папір, значно зекономити кошти та спростити собі життя.
 

Отже, розглянемо основні переваги електронних документів та електронного документообігу:
 
  1. Зниження фінансових витрат на документообіг і діловодство.Це означає, що Ви не будете витрачати багато коштів на відправку документів контрагентам, на пошту, та і внутрішній документообмін не займе витрат та використання паперу.
     
  2. Підвищення виконавської дисципліни (так як ЕДО дозволяє визначати відповідального за виконання документа в кожен момент часу), підвищення продуктивності співробітників.
     
  3. Безпека і збереження документів - шифрування даних дозволяє запобігти спробам несанкціонованого використання інформації.
     
  4. Ефективне управління рухом документів.
     
  5. Опрацювання вхідних документів завжди безкоштовне для ваших клієнтів.
     
  6. І, звичайно ж, збереження екології та вирубки лісів.)

 

Це короткий список переваг, які може забезпечити електронний документообіг. Більше про електронний документообіг - за посиланям⇒https://intelserv.net.ua/edo

 

А ось якими програмами можна реалізувати обмін електронними документами - про це поговоримо далі.

 

M.E.Doc

Тут, звісно, якщо ми говоримо з Вами про операційну діяльність і роботу в компанії. В даному випадку програма M.E.Doc забезпечить вам швидкий та легкий документообіг на підприємстві.


Якщо коротко про переваги - це:
 

- Автоматизація процесів звітності і документообміну в рамках однієї програми
 

- Гнучкий підбір функцій - від обміну первинною документацією до розрахунку зарплати
 

- Постійне вдосконалення програми
 

- Відповідність законодавству - Розробник максимально швидко реагує на зміни в законодавстві актуальними оновленнями програми( Мал.1)


 

СОТА

Це аналог програми M.E.Doc, тільки веб-сервіс, завдяки якому Ви можете обмінюватись електронними документами онлайн, маючи лише КЕП та доступ до Інтернету.

Детальніше -  можете дізнатись за цим посиланням⇒https://intelserv.net.ua/sota(Мал. 2)
 


 

Це те, що стосується саме діяльності компанії, а чим можна замінити використання паперу в особистих цілях?
 

Наприклад, якщо Ви зазвичай вели записник або ж щоденник, де планували свої задачі, є альтернатива - це електронний планувальник завдань. Нижче приведемо кілька корисних програм:

Мої справи

 

Цей додаток допоможе Вам фіксувати усі свої справи, відзначати їх по важливості кольором, слідкувати за виповненням задачі, адже там є можливість поставити час виконання. І ви нічого не забудете, адже Вам буде приходити повідомлення про те, що необхідно виконати.(Мал. 3)

WeNote

Ще один корисний додаток, який стане в пригоді не тільки в роботі, але й у домашніх справах. В ньому Ви можете робити помітки, планувати задачі, робити нагадування та планувати роботу в календарі на будь-який день. (Мал. 4)

 

Ось коротенький список того, чим ми користуємось самі та що допомогло нам оптимізувати усю нашу діяльність. І стосовно ЕДО, ми самі використовуємо його повністю у своїй діяльності.

І також перейшли на внутрішній документообіг на підприємстві, відмовившись від паперового обміну документами. Тим самим, оптимізували в рази свою діяльність та кошти.

Сподіваємось, ми були корисними для Вас.)


Автор: Майорова Ніна - відділ цифрових коммунікацій ГК "Інтелектуальний сервіс"

Долучайтесь до нас в Instagramfacebook та Telegram на Вас чекають:

  • корисні лайфхакиenlightened
  • актуальні новиниyes
  • та розважальна рубрикаlaugh
Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Читайте також: