Як Хмарні рішення можуть допомогти вашому бізнесу, якщо Ви користуєтесь "M.E.Doc"?

Як Хмарні рішення можуть допомогти вашому бізнесу, якщо Ви користуєтесь "M.E.Doc"?

Доброго дня, шановні користувачі!

Сьогодні ми поговоримо про хмарні рішенні і про переваги які отримують користувачі, які переносять свою програму "M.E.Doc" у хмару.

Перш за все, давайте згадаємо, що ж таке хмарні рішення або хмарні сервіси?

Хмарні рішення являють собою виділений сервер або частину серверних потужностей, що передаються клієнту в користування і підтримуються системними адміністраторами, які постійно оновлюють систему та тримають її в робочому стані.

Також хмарні рішення забезпечують надійне зберігання інформації за рахунок її резервного копіювання на окремі носії.

Як же хмарні рішення можуть допомогти тим користувачам що використовують програму "M.E.Doc"? 

 

Інтелектуальні рішення у хмарі

 

По перше, розміщуючи програму "M.E.Doc" у хмарі Ви отримаєте доступ до програми 24/7 з будь-якого комп'ютера та можливість налаштувати автоматичну обробку документів за необхідності. Наприклад, автоматичну обробку вхідної кореспонденції, відправку запитів до ЄРПН і т.д. (Мал. 1)

 

Мал. 1

Друге, якщо Ви маєте велику бухгалтерію та розподілені обов'язки, наприклад, коли один бухгалтер займається податковими накладними, другий - звітністю, третій - первинними документами і т.д. Вам не потрібно купляти кілька потужних комп'ютерів та не менш потужний сервер і підтримувати цю техніку в робочому стані силами Вашої компанії.

Зверніть увагу! В програмі існує функціонал для розмежування обов'язків та доступів до окремих розділів програми. (Мал. 2)

 

Мал. 2

Третій пункт, про який ми вже говорили вище - це надійне зберігання даних. Якщо ви використовуєте хмарний сервер ваша інформація постійно копіюється на додаткові носії, що можуть знаходитись в декількох різних точках країни чи світу.

Тому, якщо Ви маєте велику розподілену бухгалтерію або Вам не хочется доглядати за великою кількістю комп'ютерів - спробуйте Інтелектуальні хмарні рішення, що допоможуть Вам працювати навіть в умовах віддалених від офісів.

Залишились питання? Напишіть нам у чат-боти Telegram або Messenger Facebook.

 

Автори: Міненко Володимир та Тімченко Вікторія, сертифіковані спеціалісти ГК Інтелектуальний сервіс


Долучайтесь до нас в Instagramfacebook та Telegram на Вас чекають:

  • корисні лайфхакиenlightened
  • актуальні новиниyes
  • та розважальна рубрикаlaugh

 

Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Читайте також: