Аналіз товарів/послуг за кодами УКТЗЕД/ДКПП у “M.Е.Doc”

Аналіз товарів/послуг за кодами УКТЗЕД/ДКПП у “M.Е.Doc”

Блокування податкових накладних завдає чимало клопоту бухгалтеру, але Розробники запропонували нове рішення для користувачів “M.Е.Doc”!

Платники ПДВ, які мають модуль “Облік ПДВ”, можуть скористатись новим функціоналом програми (Рис.1) Аналітичні довідки з підрозділом Аналіз товарів/послуг за кодами УКТЗЕД/ДКПП (у т.ч. ризиковими):

Рис. 1

З допомогою даної функції можна: 

  • сформувати таблиці з аналітичними даними по отриманим, виданим ПН/РК, митним деклараціям у розрізі кодів товарів/послуг за вибраний інтервал; 
  • створювати та вести Реєстр митних декларацій;
  • проаналізувати та звернути увагу на накладні з ризиковими кодами УКТ ЗЕД/ДКПП (будуть виділені червоним кольором);
  • на основі даних реєстру можна створювати автоматично Таблиці даних платника податків на додану вартість, щоб завчасно убезпечити себе від блокування податкової накладної або розблокувати ті, реєстрацію яких вже призупинено.

Як працювати з модулем?

Дуже просто. Заходимо в модуль Аналітичні довідки - Аналіз товарів/послуг, який знаходиться в розділі Облік ПДВ. Зліва за допомогою фільтру обираємо параметри документів.
Програма проаналізує документи товарів та послуг ,згідно з заданими параметрами пошуку, та покаже перелік товарів та послуг у вигляді таблиці (рис. 2). Рядки таблиці з ризиковими кодами УКТ ЗЕД/ДКПП будуть виділені червоним.

Рис. 2

За необхідності, на основі даних Аналізу товарів/послуг можна створити Таблицю даних платника податків на додану вартість, обравши потрібні рядки, та натиснути кнопку Створити Таблицю даних платника ПДВ. Відкриється створена Таблиця даних платника із заповненими даними на основі вибраних документів 

За наявності митних декларацій та їх опрацювання можемо використовувати Реєстр митних декларацій. Для цього знову за допомогою фільтрів в модулі обираємо параметри для відображення документів і натискаємо кнопку Реєстр митних декларацій (рис. 3).

Рис. 3

Тут Ви можете створювати та заповнювати дані Митної декларації вручну або з довідника, що в подальшому будуть приймати участь в аналізі даних документів. 
На основі яких також можна створити Таблицю даних платника ПДВ та попередити блокування документів.

Отже, в модулі Облік ПДВ за допомогою нового функціоналу є можливість самостійно здійснювати аналітику товарів та послуг за даними ПН/РК, митних декларацій, в т.ч. ризикових, створювати автоматично Таблицю даних платника ПДВ та завчасно убезпечити себе від блокування податкових накладних. 

Придбати модуль Облік ПДВ у “M.Е.Doc” можна ТУТ.

#intelserv #ОблікПДВ #заблокованіПН #митнадекларація #medoc #ПН/РК

Залишились питання? Команда «Інтелектуального сервісу» допоможе вам розібратися у всіх нюансах щодня з 9:00 до 18:00:
+380950364004
+380980364004
+380730364004
автор статті  - Чегашова Ольга, Комерційний директор“M.Е.Doc” ГК "Інтелектуальний сервіс".

Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Читайте також: