Налаштування тарифної сітки в системі "ISpro"

Налаштування тарифної сітки в системі "ISpro"

Для коректного налаштування програми "ISpro" в даній інструкції розглянемо наступні питання:
1.    Внесення змін в діючу ТС;
2.    Створення нової ТС;
3.    Коригування окладів вручну, якщо організація не використовувала ТС.
Всі налаштування ТС відбуваються в пункті меню Облік праці та заробітної плати – Параметри – Довідник тарифних сіток. Якщо в програмі раніше відбувалися налаштування ТС, то при відкритті даного пункту користувач побачить наступне відображення

З лівого боку відображаються всі зміни, які вносилися в програму раніше. З правого боку – сама ТС з розрядами і посадовими окладами. 
Якщо виникає необхідність внести зміни в діючу ТС, то користувачу необхідно стати на поле «діюча ТС» далі Реєстр – Створити зміну на дату. В результаті відкривається наступне вікно куди необхідно вписати дату, на яку будуть внесені зміни в ТС:

В результаті попередня ТС переноситься в архів, а користувачу стає доступна для редагування ТС на 01.01.2018 р, або на іншу вибрану дату:

Після занесення нових ставок, відповідно до розрядів та збереження даних, нова ТС буде використовуватися програмою для розрахунку заробітної плати починаючи з обраної дати внесення змін.
У тому випадку, якщо організація раніше не використовувала ТС для розрахунку, то при відкритті її налаштувань користувач побачить наступне вікно відображення:
 

Для занесення першочергових даних натискаємо Реєстр – Створити (або відповідну піктограму на панелі інструментів). Після чого користувачу стають доступні такі поля для заповнення як: Код, Найменування, Дата та саме поле із внесенням розрядів та ставок. Після внесення всіх даних ТС має наступний вигляд:

Відтепер на внесену користувачем дату (в даному випадку на 01.01.2018) програма буде використовувати дану ТС для розрахунку.
Якщо раніше ТС не використовувалася і облік здійснювався за рахунок зміни окладів співробітників, та переходити на використання ТС відбуватися не буде, то можна виконати наступні дії:

•    В картотеці особових рахунків відмічаємо тих співробітників оклади яких відповідають першому розряду;
•    Натискаємо Реєстр – Коригування картотеки, відкривається наступне вікно:

•    Обираємо спосіб коригування "Табличний", ставимо відмітку "Створити новий запис в розділі «Призначення та переміщення", вносимо дату введення в дію змін. В табличній частині заповнюємо графу з сумою нового окладу та натискаємо ОК.

В результаті, для обраних раніше співробітників, програма створить новий запис в розділі Призначення та переміщення з новим посадовим окладом на обрану користувачем дату. Аналогічні дії проводимо і для інших карток. 

Якщо у Вас виникли будь-які запитання стосовно налаштувань тарифних сіток, будь-ласка, зверніться до нашого контакт-центру за номерами телефону +38 (068) 061-65-96; +38 (050) 286-11-09; +38 (093) 326-81-80 і ми з радістю відповімо на всі Вашу питання.

Дякуємо за увагу! Поширюйте цю статтю через мережу Facebook.

Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Читайте також: