Бажаєте перевірити свого партнера: скористайтеся сервісом на сайті ДПС

Бажаєте перевірити свого партнера: скористайтеся сервісом на сайті ДПС

Ключові слова: електронний податковий сервіс,  офіційний веб-портал ДПС, перевірка ділового партнера, податкові джерела 

 

Головне управління ДПС у Донецькій області нагадує платникам податків, що відбір бізнес – партнерів для співпраці можливо здійснити скориставшись електронним податковим сервісом «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера». Сервіс функціонує на головній сторінці офіційного веб-порталу ДПС України. 


Читати також:

Держпраці перелічила список документів, на підставі яких відраховують суми із зарплати

Уряд скасував 36 нормативних актів стосовно ведення бізнесу та деякі податкові новації Закону № 466

Відповіді на питання щодо надання відпусток працівникам, які мають дітей

Отримуйте всі актуальні новини на нашому каналі в Telegram, а також звертайтесь з будь-якими питаннями до нашого Intelserv консультанта через Telegram або Messenger!


 

Електронний податковий сервіс «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера» дає можливість перевіряти у відкритих для загального користування податкових джерелах (базах даних) інформацію відносно будь - якого платника податків, необхідну для укладання господарських відносин з потенційними бізнес – партнерами, та попереджати встановлення ділових відносин з нечесними суб’єктами.

Крім того, на офіційному веб-порталі ДПС оприлюднюється інформація про суб’єктів господарювання, які мають податковий борг, з якою можна ознайомитись перейшовши на сайті: Головна - Відкриті дані інформація про суб’єктів господарювання, які мають податковий борг.

Для перевірки надійності ділового партнера, зокрема, щодо сумлінності у сплаті податків, достатньо ввести відому інформацію в одне з полів або в обидва поля і система здійснить пошук у базах даних, доступних для публічного використання та повідомить про результати пошуку з зазначенням інформації щодо відсутності або наявності боргу у платника податків.

Оновлення інформації на сайті щодо стану розрахунків платника податків з бюджетом (наявність заборгованості) відбувається щоденно, крім вихідних та святкових днів, після проведення розрахунків зведених показників в центральній базі даних за результатами попереднього банківського дня.

Шановні платники, користуйтеся електронними сервісами ДПС задля успішного бізнесу!

 

 

 

Джерело: Дебет-Кредит

Редактор: Михайло Яремчук, контент-спеціаліст ГК Інтелектуальний сервіс

#M.E.Doc #M.E.Docкупити #Медоконовлення #программамедок #медоконлайн #medok #медок#купитьпрограммумедок #сотаонлайнмедок #сотамедок #кеп  #придбатикеп #електроннийпідпис #ецп

Читайте також: