Єдиний рахунок працює

Єдиний рахунок працює
Ключові слова: реєстр платників, подача форми, розрахункові документи 
 

Так, станом на 20.01.2021 до Реєстру платників, які використовують єдиний рахунок, включено 1007 платників податків. Через єдиний рахунок вже сплачено 2,9 млн гривень.

Такий спосіб сплати податків є комфортним, оскільки скорочує платникам фінансові витрати і час на формування розрахункових документів.


Читати також:
Коли підприємця-спрощенця може оминути річна звітність
Звітність ФОПів з ЄСВ у разі припинення підприємницької діяльності
Діють нові розміри штрафів за порушення трудового законодавства
Отримуйте всі актуальні новини на нашому каналі в Telegram, а також звертайтесь з будь-якими питаннями до нашого Intelserv консультанта через Telegram або Messenger!


Через єдиний рахунок можна сплатити всі поточні платежі, податковий борг за такими платежами та недоїмку з єдиного внеску, грошові зобов'язання, які визначено на підставі податкових повідомлень-рішень.

Нагадуємо, що єдиний рахунок для сплати податків запроваджено з 1 січня 2021 року.
 

Щоб перейти на єдиний рахунок, необхідно здійснити три простих кроки:


Перший крок

Подати «Повідомлення про використання єдиного рахунку» за формою J/F 1307001. Зробити це можна за допомогою програми "M.E.Doc".

Другий

Отримати квитанцію про включення до Реєстру платників, які використовують єдиний рахунок.

Третій

Надати до обслуговуючого банку розрахункові документи із зазначенням реквізитів єдиного рахунку на загальну суму без визначення одержувачів або з визначенням одержувачів.
 

Платники, які не подали Повідомлення за формою J/F 1307001, продовжують сплачувати платежі безпосередньо на бюджетні/не бюджетні рахунки.

 

Джерело: buhgalter.com.ua

#M.E.Doc #M.E.Docкупити #Медоконовлення #программамедок #медоконлайн #medok #медок #купитьпрограммумедок #сотаонлайнмедок #сотамедок #кеп #придбатикеп #електроннийпідпис #ецп

Читайте також: