Оновлена форма Звіту про заплановане масове вивільнення працівників (№4-ПН)

Оновлена форма Звіту про заплановане масове вивільнення працівників (№4-ПН)
Ключові слова: закон, електронна форма, порядок подання
 

Міністерство економіки видало наказ від 18.03.2021 р. №563, що затверджує:

  • оновлену форму №4-ПН "Інформація про заплановане масове вивільнення працівників у зв'язку із змінами в організації виробництва і праці";
  • новий Порядок подання форми №4-ПН "Інформація про заплановане масове вивільнення працівників у зв'язку із змінами в організації виробництва і праці".
     

Даний документ повинні подавати суб'єкти господарювання за місцем їх господарської діяльності — міським, районним і міськрайонним центрам зайнятості.

Подати звіт потрібно не пізніше ніж 2 місяці до вивільнення працівників (не пізніше ніж 30 днів для державних службовців) згідно умов, що передбачені статтями 48 і 50 Закону "Про зайнятість населення".

Якщо ж останній день подачі випадає на вихідний, святковий чи інший неробочий день, то перший після нього робочий день вважається останнім днем строку подання.

Документ можна подати в електронному (за допомогою КЕП) чи паперовому вигляді. 
 

Оскільки електронний спосіб подання є більш економічним з точки зору затрат коштів та часу, для подачі звітності рекомендуємо використовувати програмне забезпечення M.E.Doc.
 

Наказ позне діяти з моменту його офіційного опублікування. На 12.04.2021 р. документ ще не опубліковано.

Вслід чого наказ Міністерства соцiальної політики від 31.05.2013 р. №317 "Про затвердження форми звітності №4-ПН "Інформація про заплановане масове вивільнення працівників у зв'язку із змінами в організації виробництва і праці" та Порядку її подання" втратить чинність.

 

Джерело: Дебет-Кредит

#M.E.Doc #M.E.Docкупити #Медоконовлення #программамедок #медоконлайн #medok #медок #купитьпрограммумедок #сотаонлайнмедок #сотамедок #кеп #придбатикеп #електроннийпідпис #ецп


Отримуйте всі актуальні новини на нашому каналі в Telegram, а також звертайтесь з будь-якими питаннями до нашого Intelserv консультанта через Telegram або Messenger!

Читайте також: