Фінансування лікарняних та декретних після 30 червня продовжено

Фінансування лікарняних та декретних після 30 червня продовжено

Ключові слова: законопроєкт, фінансування, нова редакція  
 

Ми раніше повідомляли, що Закон «Про реабілітацію у сфері охорони здоров'я», який почне діяти з 30.06.2021, вніс зміни до ст. 22 Закону України «Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування».

Згідно новій редакції закону допомога щодо тимчасової непрацездатності на період реабілітаційного лікування надається, проте звичайні захворювання та травми було виключено з підстав для надання виплат за лікарняними.

Після прийняття цього закону Фонд соціального страхування неодноразово надавав роз'яснення, що платники податків не відчують незручностей і після 30 червня буде продовжуватись фінансування лікарняних та декретних відпусток. Планувалось прийняття чергового законопроєкту №5187, що виправив би дані протиріччя на законодавчому рівні. 

І вже 13 квітня депутати Верховної Ради на позачерговому засіданні прийняли новий законопроєкт. Отже, фінансування лікарняних та декретних після 30 червня не зазнає змін.

Норми закон почнуть діяти на наступний день після його публікування.

Надалі документ повинен бути на підписаний Президентом та опублікований в офіційних джерелах. 

 

Ви ФОП та цінуєте свою мобільність? Хочете мати можливість моніторити та працювати з документацією навіть з телефона?
Тоді СОТА — це те, що вам потрібно! Переходьте за посиланням та дізнавайтесь детальніше про веб-сервіс СОТА

 

Джерело: Дебет-Кредит

#M.E.Doc #M.E.Docкупити #Медоконовлення #программамедок #медоконлайн #medok #медок #купитьпрограммумедок #сотаонлайнмедок #сотамедок #кеп #придбатикеп #електроннийпідпис #ецп


Отримуйте всі актуальні новини на нашому каналі в Telegram, а також звертайтесь з будь-якими питаннями до нашого Intelserv консультанта через Telegram або Messenger!

Читайте також: