Як почати роботу у веб-сервісі СОТА

Як почати роботу у веб-сервісі СОТА

Перший крок у СОТА або як зареєструватись у СОТА?


Що ж робити, M.E.Doc не буде оновлюватись на Windows ХР, або в мене мають бути під рукою всі звіти та документи!?
Не треба хвилюватись, на допомогу прийде веб-сервіс СОТА. Зручний та легкий у використанні функціонал.

З чого починається знайомство з програмним продуктом СОТА – це реєстрація користувача, що займе лише декілька хвилин Вашого часу.

Для реєстрації в СОТА необхідно перейти за посиланням https://intelserv.net.ua/sota та натиснути кнопку «Спробувати» або прописати у пошуку СОТА та перейти за посиланням sota-buh.com.ua у Вашому браузері, яким користуєтесь.


Повільно рухається бізнес через гору паперів, проблеми з доставкою податкових накладних контрагенту та запізнюєшся із подачею звітності? Почни заробляти більше разом з СОТА! Клікай та дізнайся більше!
 

Детальніше про СОТА


Читайте також:

Чому я обираю "СОТА" і як це спростило моє життя (ЧИТАТИ)

Переваги роботи для ФОП в СОТА (ЧИТАТИ)

Зручний документообіг з СОТА на Вашому Смартфоні (ЧИТАТИ)


Перейшовши за посиланням, відкриється сайт веб-сервісу СОТА (Мал.1).
 

Мал. 1


В правому верхньому кутку необхідно натиснути «Увійти» (Мал.2), після чого відкриється сторінка для входу в систему (Мал.3). 

 

Мал. 2

 

Мал. 3

 

Для реєстрації необхідно натиснути «Реєстрація» (Мал. 4). Буде відкрито вікно для реєстрації (створення) нового Користувача (Мал.5). Заповнюємо всі поля, вводимо пароль для наступних входів в систему, проставляємо відмітку «Я ознайомлений та погоджуюсь з умовами обробки персональних даних»  та натискаємо «Реєстрація» (Мал. 6).

 

Мал. 4

 

Мал. 5

 

Мал. 6

 

Сервіс СОТА запропонує підтвердити номер телефону, надіславши на Ваш номер смс з кодом підтвердження, який необхідно буде ввести у поле та натиснути «Підтвердити», якщо повідомлення не надійшло, необхідно натиснути «Надіслати повторно» (Мал. 7).

Мал. 7

 

Після реєстрації користувача, буде виконано автоматичне входження в сервіс СОТА. Інформацію про те , що користувач успішно пройшов реєстрацію можливо побачити у правому верхньому кутку (Мал. 8).

Мал. 8

 

Половина шляху для реєстрації виконана, тепер залишилось додати підприємство. Для цього є декілька шляхів:

  1. Заповнити інформацію власноруч. Для цього необхідно в лівому верхньому кутку натиснути на «Головне меню»«Мої організації» (Мал. 9) – «Створити» – у відкритому діалоговому вікні обрати один з двох варіантів («В мене є ключі КЕП», або «В мене немає ключів КЕП») та ввести код ЄДРПОУ/ДРФО (Мал. 10).
  2. Якщо Ви вже маєте КЕП (кваліфікований електронний підпис) – частина інформації буде підтягнута автоматично.
  3. Якщо Ви ще не отримали КЕП, то буде необхідно додати інформацію власноруч.
  4. Якщо Ви використовували ПЗ «M.E.Doc», тоді Ви маєте можливість скористатись «Майстром перенесення організації у СОТА».  Для цього необхідно в ПЗ «M.E.Doc» перейти в «Головне меню»«Адміністрування»«Майстер перенесення організації у веб-сервіс СОТА» (буде виконано автоматичне перенесення звітів та первинних документів) (Мал.11).

Мал. 9

 

Мал. 10

 

Мал. 11
 

Ми працюємо для Вас, тому якщо у Вас залишились питання, телефонуйте до нас на лінію консультації , а також пишіть нам у чат-бот на нашому сайті https://intelserv.net.ua

Придбати СОТА

 

Автор: Линник Карина, сертифікований спеціаліст ГК Інтелектуальний сервіс


Долучайтесь до нас в Instagramfacebook та Telegram на Вас чекають:

  • корисні лайфхакиenlightened
  • актуальні новиниyes
  • та розважальна рубрикаlaugh

 

Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Читайте також: