Список корисних порад, як комфортно та продуктивно працювати на “удальонці”

Список корисних порад, як комфортно та продуктивно працювати на “удальонці”

У світі останніх подій Ви, мабуть, помічали як розмивається час за роботою та особистим життям. І інколи доводиться відволікатись, переключатись на інші задачі та втрачати свою продуктивність.

 

Ми працюємо віддалено вже майже місяць і робота на даний момент є досить структурованою та ефективною. Тому, ми хочемо поділитись декількома порадами, які нам дуже допомогли.

 

Розділіть робочий та домашній простір
 

Виділіть собі кімнату під робоче місце. Або ж якщо для цього немає можливості, виділіть собі простір, з робочими матеріалами, щоб воно максимально нагадувало вам місце, в якому Ви до цього працювали. Це дозволить Вам легше переключитись на робочий процес.

 

Оберіть “робочий одяг”
 

Спеціалісти рекомендують дотримуватись своїх щоденних ритуалів і один з них - вибрати одяг для роботи. Це також допоможе вам налаштуватись на роботу.

 

Приготуйте список справ на день 
 

Таким чином, Ви зможете структурувати свої справи на день. А також завдяки цьому Ви не будете забувати послідовність своїх задач та будете виконувати їх по порядку.

І маленький бонус - корисний додаток, в котрий Ви зможете вносити справи та години і він буде нагадувати Вам  про заплановані справи на день. Додаток називається - Мої справи . У додатку дуже зручний та простий інтерфейс і Ви точно нічого не забудете! 

Робіть щогодинні перерви на 5-10 хвилин
 

Багато працюючи без перерв, Вам може здатись, що так Ви встигнете набагато більше, про те це зовсім не так. І Ви дуже швидко втомитесь. Тому обов'язково робіть смачні перерви і пийте ароматний час. Так робота буде у задоволення.

 

Працюйте чітко по графіку робочого дня і не продовжуйте роботу після її закінчення
 

Навіть якщо вам прийшла в голову чудова ідея - краще записати її в блокнот і відкласти до наступного дня. Залишайте обов'язково час для себе та відпочивайте.

 

Не забувайте про обідню перерву
 

Робіть один раз в день велику годинну перерву, яку можна використовувати для того, щоб поїсти, випити каву. Це допоможе Вам розвіятись та набратись знову сил.

 

Соціалізуйтесь!
 

Влаштовуйте частіше оперативні збори із колегами, або ж відділом та підтримуйте зв`язок між собою. Також можете ділитись досягненнями за день. Так Ви відчуватимете відповідальність за те, які задачі Вам необхідно зробити та підтримуватиме робочий ритм.

 

Ось, загалом, те, що нам дуже допомогло організувати особисту роботу та працювати навіть продуктивніше, ніж раніше!


Автор: Майорова Ніна, сертифікований спеціаліст ГК "Інтелектуальний сервіс"

 

Долучайтесь до нас в Instagram , Telegram та facebookна Вас чекають:

  • корисні лайфхакиenlightened
  • актуальні новиниyes
  • та розважальна рубрикаlaugh

 

Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Читайте також: