Як святкує Новий Рік Інтелектуальний сервіс?

Як святкує Новий Рік Інтелектуальний сервіс?

Новий рік вже настільки поруч, що починаєш рахувати дні до 2021.

А цього разу чекають з ще більшим нетерпінням, адже не мало труднощів та подій (в більшості своїй не надто позитивних) приніс нам 2020 рік.

 

Де шукати новорічний настрій?

 

Хоч фактично робочий тиждень ще триває, та настрій свята потрохи підступає. 

Повсюди чуєш новорічні мотиви: і прикраси в офісах, запах хвої та мандаринів вдома, новорічні ліхтарі та прикраси на головних вулицях міст... 

Навіть новорічна реклама, в тому числі та, яка вже починає дратувати, допомагає наповнити вас новорічним настроєм. І вся ця суміш приправлена новорічними піснями улюблених виконавців. 

А швидше всього наповнитись відповідним настроєм допомагає вибір подарунків та підготування сюрпризів. Особливо це відчувають батьки, кожного року створюючі казку для своїх дітей. 

І так потроху настрій з’являється... Звичайно якщо ви цьому сприяєте і не розділяєте переконань Грінча чи Скруджа з «Різдвяної історії».

 

Що таке Новий рік для Інтелектуального сервісу?

 

Так вже склалось, що новий рік в компанії ми зустрічаємо більш насичено, а ніж просто корпоратив, прикрашання офісу та привітання один одного.

Чого тільки варті тематичні вечірки. Перше що згадується — це звичайно ж вечірки у гангстерському стилі та у стилі Оскар, це було неперевершено... 

Звичайно у зв’язку з карантинними обмеженнями цього року нам доведеться обійтись без таких гучних гулянь. На жаль. Але немає сумніву, що буде гідна альтернатива. Вже надто згуртований та ініціативний у нас колектив.

Не забуваємо і про діток. Таке враження, що кожного року ми намагаємось перевершити себе, і чим компанія порадує дітей у поточному році завжди інтрига. Від подарунків з символом року, квитків в кіно і звичайно ж цукерок, до майстер-класів та конкурсів.
Цього року був конкурс дитячого малюнку. І, звичайно, переможці отримали свої подарунки.  

А якщо ви наш клієнт і заходили до нас в новорічний період, то ви також знаєте, що ми полюбляємо робити сюрпризи!) 

Більшість з нас так зосереджені на робочих турботах і не помітили, що 2021 рік вже через кілька днів. 

 А й справді! Здається, тільки вчора поставили ялинку, а вже скоро потрібно чистити мандарини, закінчити прикрашання, хто не встиг, та почати нарізати інгредієнти на олів’є під “Один вдома” чи  під “Іронію долі”, кому вже що ближче.

 

Друзі!

Група компаній "Інтелектуальний сервіс" вітає Вас з наступаючими святами!

Бажаємо:

Щоб усі поставлені цілі та плани на 2021 рік вдалось не тільки досягти, а і перевершити.
Щоб законодавчі зміни були вам тільки на користь. 

Щоб у податківців не було до вас зайвих питань, а перевірки не псували вам нерви.

Щоб усі звіти подавались та приймались контролюючими органами вчасно. 

Дякуємо, що залишаєтесь з нами! У відповідь на вашу прихильність обіцяємо, що у наступному році зробимо наш сервіс ще кращим. Консультації будуть ще більш оперативними та якісними. А чат-боти стануть більш функціональними та зручними.

З Новим 2021 роком! Завжди ваш, Інтелектуальний сервіс.

 

Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Читайте також: