Реєструйте чеки безпосередньо у вашій облікової системі

Реєструйте чеки безпосередньо у вашій облікової системі

З моменту появи програмних РРО, ми отримували чимало запитів щодо інтеграції програмних РРО з обліковими системами. І нарешті, вже сьогодні розробники програмного забезпечення Cashalot реалізували можливість об’єднання вашої облікової системи з програмним реєстратором Cashalot.

Таким чином фіскалізувати чеки можна безпосередньо з вашої ж облікової системи.

То ж пропонуємо розглянути усі, наявні на цей момент, варіанти інтеграції.
 

Драйвер ПРРО Cashalot для BAS

Вже з початку липня ПРРО Cashalot інтегровано в облікову систему BAS.

Повний функціонал програмної каси доступний для таких конфігурацій системи:

  • BAS ERP;
  • BAS Роздрібна торгівля; 
  • BAS Управління торгівлею;
  • BAS Комплексне управління підприємством. 

Інтеграція до облікової системи BAS – це готове рішення, а тому воно не потребує додаткових доопрацювань в вашій обліковій системі. А підключення ПРРО до такої облікової системи триватиме менше ніж 5 хвилин. 

Щоб почати фіскалізацію чеків, потрібно придбати ліцензію на таке рішення та оновити конфігурацію вашої програми до останньої версії. Тепер встановлюємо програму Cashalot та вказуємо до неї шлях у обліковій системі.

Після таких дій в програмі з'явиться функціонал для роботи з фіскальним сервером контролюючого органу. Тепер ви можете відкривати та закривати зміни, реєструвати чеки, формувати службову видачу зі своєї облікової системи тощо.

А головне – ви працюєте в BAS, а весь функціонал програмного РРО здійснює операції у фоновому режимі.

 

API ПРРО Cashalot

Таке інтеграційне рішення підійде користувачам, які працюють в інших облікових програмах

Для цього виду інтеграції на комп'ютер потрібно встановити програму Cashalot, що містить бібліотеку класів. Ці класи й допоможуть об’єднати програмну касу з вашою обліковою програмою.

А в самій обліковій системі потрібно буде створити функції, що будуть викликати методи з бібліотеки Cashalot

Така інтеграція передбачає, що ви отримаєте повний функціонал програмного РРО Cashalot, як і в попередньому рішенні для систем BAS.

Сервер API ПРРО Cashalot

Такий тип інтеграції надає можливість вашій обліково-касовій системі взаємодіяти безпосередньо з фіскальним сервером контролюючого органу. Рішення підійде для тих, хто має касову програму, що працює самостійно чи яка інтегрована з обліковою системою. Або для користувачів, що мають облікову систему з вбудованим місцем касира. 

Ви можете працювати з вашої фронт-офісної системи й реєструвати всі розрахункові операції безпосередньо на фіскальному сервері. Сервер API встановлюється в операційній системі як системний сервіс, після чого його методи можуть бути використані вашою обліковою системою.

 

Тож програмні РРО отримали ще одну перевагу перед класичними реєстраторами. 

Ви досі використовуєте апаратні РРО? Задумайтесь, чи хочете ви платити за обслуговування та підтримку реєстраторів розрахункових операцій, якщо їх з легкістю можна замінити на програмний РРО, що буде інтегрований у вашу облікову систему.

З приводу будь-яких питань, пишіть в наші чат-боти: в Telegram, Messenger чи чат-бот на сайті.

 

Автор: Михайло Яремчук, контент-спеціаліст групи компаній Інтелектуальний сервіс

РРО #програмнийРРО #СОТАКаса #Cashalot #Cashalotоновлення #програмCashalot #СОТАКасаонлайн #sota #sotakasa #купитьСОТАКаса #придбатисотакаса #придбатиCashalot


Отримуйте всі актуальні новини на нашому каналі в Telegram, а також звертайтесь з будь-якими питаннями до нашого Intelserv консультанта через Telegram або Messenger!

Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Читайте також: