Як отримати витяг з реєстру платників ПДВ через M.E.Doc?

Як отримати витяг з реєстру платників ПДВ через M.E.Doc?

Запит про отримання витягу з реєстру платників податку на додану вартість (№1-ЗВР) подають платники ПДВ самостійно чи його подає особа, що має такі повноваження. Документ слід відправити на пошту Міндоходів за основним місцем обліку.

Форма запиту затвердив наказ Міністерства доходів та зборів України №26 «Про затвердження Положення про реєстрацію платників податку на додану вартість».

Для того, щоб створити запит в програмі M.E.Doc перейдіть в розділ головного меню «Довідки державних органів» та оберіть підрозділ «Інформаційна довідка». Далі натисніть кнопку «Створити» (Ctrl+N) та оберіть «Довідку в СЕА ПДВ»

Перед вами відкриється вікно із запитами, де вам потрібно обрати «Ф.1-ЗВР Запит про отримання витягу з реєстру платників податку на додану вартість» (J/F1301704).



Мал. 1

У документі потрібно вказати критерії пошуку інформації в реєстрі платників ПДВ, це може бути або індивідуальний податковий номер платника податку, або податковий номер платника податків. Також необхідно зазначити, як саме ви хочете отримати витяг з реєстру: поштою чи в представництві органу доходів і зборів.

Витяг з реєстру платників ПДВ (№2-ВР) формується за вказаним в запиті критерієм пошуку. Він містить дані з реєстру, що були вказані в реєстрі на момент формування витягу.

У витязі відправник запиту отримує наступні дані:

  • назва чи прізвище, ім’я та по батькові платника;
  • податковий номер платника ПДВ;
  • дату податкової реєстрації;
  • термін дії реєстрації платника ПДВ;
  • дата реєстрації суб’єктом спеціального режиму оподаткування;
  • перелік видів діяльності сільськогосподарського підприємства, на які поширюється дія спеціального режиму оподаткування діяльності у сфері сільського, лісового господарства та рибальства;
  • дата внесення даних про види діяльності.

Витяг з реєстру платників ПДВ надається особі на безоплатній основі та протягом двох робочих днів від дня відправлення запиту. Його підписує посадова особа контролюючого органу та скріплює документ відповідною печаткою.
 

Якщо у вас залишились будь-які питання, обов’язково напишіть нам в чат-бот за посиланням: t.me/intelserv_bot.
Або ж зверніться до нас за телефонами техпідтримки: 0980364004, 0950364004, 0730364004

 

Автор: Михайло Яремчук, контент-спеціаліст групи компаній Інтелектуальний сервіс

#M.E.Doc #M.E.Docкупити #Медоконовлення #программамедок #медоконлайн #medok #медок #купитьпрограммумедок #сотаонлайнмедок #сотамедок #кеп #придбатикеп #електроннийпідпис #ецп


Отримуйте всі актуальні новини на нашому каналі в Telegram, а також звертайтесь з будь-якими питаннями до нашого Intelserv консультанта через Telegram або Messenger!

Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Читайте також: