Чому вам не потрібен модуль М.Е.Doc Зарплата!

Чому вам не потрібен модуль М.Е.Doc Зарплата!

Вирішуючи питання придбання нового програмного забезпечення, користувач часто запитує себе: «Чи потрібно воно мені?». 100% відповіді тут немає, адже остаточний вибір залежить від мети покупки і подальшого використання…

Сьогодні хочемо поділитися з Вами інформацією, в яких випадках Вам точно не потрібен М.Е.Doc Зарплата. 

По-перше, у Вас є багато вільного часу для того, щоб  розраховувати заробітну  плату співробітникам, а також ви завжди можете виділити пару годин зі свого щільного графіку для розрахунку  сум податків (Податок з доходів фізичних осіб та військовий збір).

По-друге, Ви знаєте всі нюанси перевірки звітності з обліку заробітної плати і у Вас є час слідкувати за змінами в законодавстві, стосовно коефіцієнтів та ставок, бо MEdoc Зарплата буде здійснювати перерахунок сум нарахувань та утримань, в залежності від змін в законодавстві. Наприклад: зміни прожиткового мінімуму, зміни розміру заробітної плати, зміни відсотків податку та інше. 

По-третє, Ви економите кошти на придбанні ліцензійного програмного забезпечення М.Е.Doc Зарплата та можете сміливо витратити їх в якості оплати штрафів у період перевірок від контролюючих органів за ймовірні помилки в розрахунку заробітної плати.

По-четверте, Ви економите пам’ять на комп'ютері та тримаєте всі розрахунки  в своїй пам’яті, бо вся звітність з обліку заробітної плати, розрахункові відомості та розрахункові листи за різні періоди будуть зберігатися в програмі.

По-п'яте, ваші навички роботи з калькулятором будуть покращуватись, бо у випадку роботи в М.Е.Doc Зарплата програма самостійно буде розраховувати суми заробітної  плати на основі графіків роботи!

І найголовніше - Вам завжди буде чим зайнятися на робочому місці в період формування обов’язкової звітності, оскільки встановивши MEdoc Зарплата - програмабуде самостійно  формувати об’єднану звітність та заяву-розрахунок на підставі зарплатних даних

 

Саме тому - вибір залишається за Вами.

Автор: АЛЕКСАНДРЕНКО Ольга, провідний спеціаліст ГК “Інтелектуальний сервіс”.

Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Читайте також: