ISpro 7 чи ISpro 8. Варто оновлювати?

ISpro  7 чи ISpro 8. Варто оновлювати?

            Вже більше року нова версія ISpro 8.00 ефективно працює на багатьох підприємтсвах та державних установах! Отже найближчим часом попередня версія 7.11 перестане отримувати оновлення функціоналу щодо Законодавства.
         Чи складно перейти на версію 8.00? Ні, абсолютно адже інтерфейс зберіг всім нам відомий вигляд. Ви, як користувач не відчуєте різницю, а ми, як сервісне підприємтсво, звичайно відчуємо більшу зручність та комфорт в технічній підтримці оновленої програми.

     Розробник завжди прагне більшого - більшої надійності і гнучкості програми, кращого і сучасного інтерфейсу, можливості використовувати нові технології з урахуванням усіх сучасних тенденцій. Перелік переваг у версії 8.00 досить великий, а ми зупинимось на декількох  основних і зрозумілих для користувача:

  • Новий сервер додатків - поліпшена швидкість і стабільність роботи програми при високих навантаженнях, а також розширені можливості масштабування і роботи з будь-якими обсягами даних;
  • Сучасні технології шифрування даних, вся інформація користувачів надійно захищена та знаходиться в безпеці;
  • Програмний комплекс має експертний висновок ТЗІ Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України рівня гарантії Г-3.
  • Родзинка - поява нового WEB-інтерфейсу, сучасного, зручного і в той же час інтуїтивно зрозумілого і впізнаваного для вже існуючих клієнтів;
  • Відкритий REST API відкриває широкі можливості для використання, інтеграції і розвитку функціоналу системи;
  • До програмного комплексу ISpro також входять 5 сучасних і корисних мобільних додатки, доступних для iOS і Android, перевагу та зручність яких Ви можете оцінити.
  • А також безліч інших функцій, які дозволять по-новому подивитися на добре відому систему.

      Тож варто чи ні переходити на оновлену, покращену версію улюбленої програми? Так, варто. І Вам це сподобається!

Автор: Жучинська Наталія, провідний спеціаліст ГК “Інтелектуальний сервіс”.

Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Читайте також: