Як вибрати ПРРО? Переваги Cashalot

Як вибрати ПРРО? Переваги Cashalot

Який ПРРО вибрати для…?
При виборі програмної каси завжди стоїть таке питання. У кожного бізнесу є свої потреби та критерії.

Наша команда з багаторічним досвідом впровадження програмного забезпечення на ринку України рекомендує Cashalot. Це не просто каса, а потужний програмний комплекс, який кожен може налаштувати під себе. Починаючи від видів оплат (продаж, передплата/післяплата, оплати частинами, інтернет-продаж, повна післяплата) до налаштування інтеграцій з обліковими системами клієнта. 
 

Малий бізнес

Головним критерієм для малого бізнесу є простота використання та мінімум затрат. 

Інтерфейс інтуїтивно зрозумілий.

Можна використовувати власний комп'ютер, ноутбук, планшет або смартфон.
Додавайте позиції в чек без створення номенклатури. Тобто не створюєте довідники номенклатур, якщо вас не цікавить аналітика.

Якщо використовуєте смартфон з модулем NFC, то легко перетворіть його в термінал. Оплати приймайте безконтактно, які автоматично будуть потрапляти в касу.

 

Середній бізнес

У цього сегменту потреби схожі з малим бізнесом. Але з’являється ще необхідність контролю залишків. Зазвичай це вирішується за допомогою облікових систем. Вартість ліцензії та обслуговування не відповідають критерію “мінімум затрат”.

Тоді на допомогу приходить модуль Cashalot Склад.Він дозволяє вести товарний облік від надходження товарів до списання, повернення або переміщення між торговими точками. Все супроводжується відповідними документами, які створюються автоматично за потребою користувача. 

Модуль Склад синхронно працює з касою Cashalot. При продажу товару, автоматично виконується зменшення його кількості. Контролювати залишки можете як в кабінеті користувача так і в програмі Cashalot. А для вашого касира взагалі є підказка кількості товару в наявності під вибору номенклатури.

  

Великий бізнес

Для великого бізнесу вже потреби змінюються. Тут вже не економлять на обладнанні та облікових систем. Фіскалізація чеків це тільки один бізнес процес серед великої кількості. Все повинно працювати як швейцарський годинник, а впровадження займати мінімум часу.

ПРРО Cashalot ви можете інтегрувати в будь яку облікову систему. Існують як готові (безшовні) інтеграції для з’єднання ваших систем з касою, так і через налаштування підключення через АРІ. 

Ще одним важливим фактором є підключення до каси додаткового обладнання. ПРРО Cashalot підтримує:

  • POS–термінали з підключенням через USB/COM/LAN/WI-FI для безконтактних розрахунків з покупцями;
  • сканери штрихкодів та інше додаткове обладнання для вводу інформації і швидкого пошуку номенклатури;
  • ваги для контролю вагового товару;
  • принтери для друку чеків.

 

Ще одним важливим критерієм є адміністрування бізнес процесу фіскалізації.

Веб-кабінет Cashalot дозволить вам контролювати відкриття/закриття змін касирів. Налаштувати доступ співробітника до певних кас за допомогою персонального електронного підпису.

А в додачу Веб-кабінет Cashalot надасть вам розгорнуту аналітику по чекам продажу та повернення, по реалізованим товарам, реєстри Z-звітів та касових змін.

Все зібрано та упаковано в одному місці з можливістю доступу з будь якого місця.    

 

Енергонезалежність

ПРРО Cashalot може працювати як без інтернету, так і без з’єднання із сервером де реєструються чеки (ФСКО). Це називається режим офлайн. Чеки створюються та зберігаються на вашому комп’ютері. Через декілька хвилин після появи стабільного зв’язку всі операції бути зареєстровані в податковій.

Вам залишилося лише подбати про резервне живлення комп'ютера. Немає можливості - переходьте до застосунку в смартфоні з використанням мобільного інтернету.
В сучасних умовах це дозволить продовжить час роботи, відповідно отримання прибутку.

 

Технічна підтримка

ГК “Інтелектуальний сервіс” обслуговує клієнтів по програмним рішенням для автоматизації бізнесу вже більше 28 років. Наші клієнти отримують технічну допомогу засобами:

  • многоканальної ІР-телефонії - жодного пропущеного дзвінка, на лінії постійно більше 30 консультантів ПН-СБ з 9:00 до 18:00; 
  • чатбот - де вас консультує досвідчений експерт 24/7;
  • електронна скринька me-doc911@ukr.net - усі листи прочитані та оброблені впродовж 30 хвилин від отримання.

 

Тестовий або демонстраційний режим 

Такий режим не передбачений в Cashalot. Але з 1 серпня по 31 жовтня 2024 року проходить акція. Ви можете користуватися однією касою цілком безкоштовно.
Детальніша інформація за посиланням https://intelserv.net.ua/promotions/2


В цій статті ми спиралися на свій досвід та потреби бізнесу.
Звертайтеся!
ГК “Інтелектуальний сервіс” - прості рішення складних задач!

Автор: Шеханін Євген, провідний спеціаліст ГК “Інтелектуальний сервіс”

Мій FACEBOOK | Мій INSTAGRAM | ЧАТ-БОТ БЕЗОПЛАТНИХ КУРСІВ ПРРО

Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Отримайте безкоштовний доступ до ПРРО на 3 місяці

Читайте також: