Інформація з ДПС через Telegram та Viber

Інформація з ДПС через Telegram та Viber

Ключові слова: месенджери, предзаповнення звітності, сплата податків, сповіщення, ID-банкінг

З листопада Державна податкова служба України запускає новий електронний сервіс «infoTAX». Про це повідомив Голова ДПС Олексій Любченко під час спільного брифінгу з Віце-прем’єр-міністром – Міністром цифрової трансформації Михайлом Федоровим. 


Читати також:

Кого потрібно відправити на самоізоляцію, хто є контактною особою

Хто має звітувати з податку на прибуток за три квартали 2020 року?

Електронні лікарняні з 1 січня 2021 року

Отримуйте всі актуальні новини на нашому каналі в Telegram, а також звертайтесь з будь-якими питаннями до нашого Intelserv консультанта через Telegram або Messenger!


На першому етапі роботи цього сервісу платники за допомогою месенджерів Telegram, Viber матимуть можливість отримувати інформацію щодо стану розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані, повідомлення про результати обробки документів, нагадування про необхідність подання звітності та сплати податків.

На другому етапі – передбачено предзаповнення звітності для платників єдиного податку, перехід до сплати податків у «два кліки», оповіщення про виникнення податкового боргу.

Доступ до нового сервісу буде надійно захищено та відбуватиметься через обов’язкову ідентифікацію особи за допомогою ID-банкінгу або кваліфікованого електронного підпису, який на сьогодні можна отримати не виходячи з дому.

В подальшому вказаний сервіс буде інтегровано з Порталом Дія.

 

 

Джерело: Офіційний портал Державної податкової служби України

Редактор: Михайло Яремчук, контент-спеціаліст ГК Інтелектуальний сервіс

#M.E.Doc #M.E.Docкупити #Медоконовлення #программамедок #медоконлайн #medok #медок#купитьпрограммумедок #сотаонлайнмедок #сотамедок #кеп  #придбатикеп #електроннийпідпис #ецп

Читайте також: