Звіт про осіб з інвалідністю знову змінився

Звіт про осіб з інвалідністю знову змінився
Ключові слова: нова форма, заповнення, "Кількість працівників"
 

Нагадаємо, що Мінсоцполітики наказом від 27.08.2020 р. №591 оновило форму звітності №10-ПОІ (річна) «Звіт про зайнятість і працевлаштування осіб з інвалідністю» та Інструкцію щодо її складання. Оновлена редакція Звіту діятиме, починаючи зі звітного періоду 2020 рік. Подати її вперше потрібно буде до 1 березня. 


Читати також:
ДПС приймає річну звітність з ЄСВ за оновленими формами
Мінфін оновив декларацію з ПДВ та податкову накладну
За IV квартал 2020 року подаємо ще стару ф. №1ДФ
Отримуйте всі актуальні новини на нашому каналі в Telegram, а також звертайтесь з будь-якими питаннями до нашого Intelserv консультанта через Telegram або Messenger!


Тим часом Мінсоцполітики внесло зміни до форми Звіту №10-ПОІ та Інструкції щодо її заповнення. Це передбачено наказом від 18.12.2020 р. №821 (зареєстрований в Мін'юсті від 29.01.2021 р. за №115/35737).

 

Що змінюється у формі №10-ПОІ?

1. Слова "Місцезнаходження/Місце проживання" замінено словом "Місцезнаходження", а слова "підпис керівника (власника) та/або осіб, відповідальних за заповнення форми звітності" - словами "підпис керівника (власника)";

2. У розділі "Кількість працівників та фонд оплати праці":

  • слова "Місце проживання" замінено словами "Фактично проживають";
  • у позиції "Середньооблікова кількість штатних працівників облікового складу, осіб" графи 2 - 13 доповнено знаком "ґ";
  • у рядках 05, 06 слова "тис. грн (з одним десятковим знаком)" замінено словом "грн".
     

3. У додатку до форми слова "підпис керівника (власника) та/або осіб, відповідальних за заповнення форми звітності" замінено словами "підпис керівника (власника)".

Цей наказ набере чинності з дня його офіційного опублікування. Станом на 03.02.2021 р. не опублікований. 

Тому наразі ще діє "стара" форма звіту. Саме її слід застосовувати для подання звіту за 2020 рік до дати набрання чинності Наказу №821. Після цієї дати - доведеться звітувати за новою формою. Останній день для звітування - 1 березня 2021 року.

 

Джерело: Дебет-кредит

#M.E.Doc #M.E.Docкупити #Медоконовлення #программамедок #медоконлайн #medok #медок #купитьпрограммумедок #сотаонлайнмедок #сотамедок #кеп #придбатикеп #електроннийпідпис #ецп

Читайте також: