Інструмент для моніторингу та аналізу законодавства з оподаткування та бухгалтерського обліку | LIGA360 для бухгалтера

Інструмент для моніторингу та аналізу законодавства з оподаткування та бухгалтерського обліку | LIGA360 для бухгалтера

Бухгалтерія – це ремесло, без якого не може функціонувати жодне підприємство у сучасних економічних умовах. Бухгалтерами стають особливі люди, які об'єднують у собі навички бухгалтера з розумінням юридичних та законодавчих аспектів, вмінням вести перемовини та діяти в умовах стресу.

Невід'ємною складовою роботи бухгалтера стало регулярне використання та моніторинг профільних сторінок у соціальних мережах (Instagram, Facebook, а навіть TikTok), форумів, порталів, сайтів та ресурсів з нормативно-правовою інформацією та коментарями до неї.

Інтернет – це простір, що спрощує роботу бухгалтера. Проте, з іншого боку, він містить велику кількість змін, новин та експертів, які, можливо, ще не розібрались у певних питаннях, але вже розмістили відео. Це може стати справжнім викликом для бухгалтера, ускладнюючи зосередження на важливих справах.

Пропонуємо рішення для спрощення пошуку, аналізу та систематизації важливої інформації для бухгалтера: ІТ-платформа для щоденної роботи та мінімізації податкових і бухгалтерських ризиків.

Рішення LIGA360 для бухгалтера допоможе:

  • Звірятись із законодавством;
  • Використовувати зручні інструментами (довідники, калькулятори,календарі тощо);
  • Читати свіжі бухгалтерські новини з усіх джерел;
  • Переглядати навчальні матеріали;
  • Стежити за змінами реквізитів контрагентів;
  • Дізнаватись першими про зміни у законодавстві.

Не забувайте, що важливо не лише слідкувати за новинами та змінами. Головне завдання кожного українця – відновлюватись, приділяти увагу рідним та надавати допомогу один одному. Звісно, на все потрібен час та ресурси, і саме в цьому LIGA360 може допомогти. Володіючи інформацією, ви керуєте своїм часом.

Автор: Машталер Міла, провідний спеціаліст ГК “Інтелектуальний сервіс”.

Читайте також: