Оновлений план-графік документальних перевірок ДФС на 2019 рік

Оновлений план-графік документальних перевірок ДФС на 2019 рік

2019 рік лише розпочався, а ДФС знову взялася до коригування плану-графіка проведення документальних планових перевірок платників податків на 2019 рік.

Станом на 13.02.2019 на сайті ДФС оновлено Розділ І плану-графіка "Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб" та Розділ ІІ плану-графіка "Документальні планові перевірки фінансових установ, постійних представництв та представництв нерезидентів" з урахуванням коригування (лютий 2019 року).

Поки що зміни торкнулися лише двох розділів:

  • Розділ І «Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб». 
  • Розділ ІІ «Документальні планові перевірки фінансових установ, постійних представництв та представництв нерезидентів». 

Завантажити
 

Розділ ІІІ «Документальні перевірки платників податків - фізичних осіб» (станом на 22.12.2018 р.) (завантажити)  та Розділ ІV  «Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб з питань правильності обчислення, повноти і своєчасності сплати ПДФО, військового збору та ЄСВ» з урахуванням коригування (станом на 22.12.2018 р.) (завантажити) поки що залишено без змін.

Згідно з оновленими даними перших двох розділів, у 2019 році податківці планують провести 5008 податкових перевірок. Це на 62 перевірки більше, ніж у початковому варіанті плану-графіка на цей рік.

За даними онлайн-сервісу VKURSI, 86 юридичних осіб додано до плану; 25 юридичних осіб виключено з плану, а для 117 компаній дата перевірки перенесена.

Перевірити в один клік, чи не потрапила ваша компанія до плану-графіка перевірок ДФСУ на 2019 рік, плану перевірок Держпраці на 2019 рік, та ще 30 контролючих органів, можна за допомогою онлайн-сервісу VKURSI

Для цього введіть код ЄДРПОУ або назву компанії в поле пошуку. В досьє перегляньте розділ "Плани-графіки перевірок на 2019 р." 

Розпочати перевірку

По матеріалам: buh.ligazakon.netdtkt.ua

__________________________________________________________________________

Долучайтесь до нас в Instagram та facebookна Вас чекають:

  • корисні лайфхакиenlightened
  • актуальні новиниyes
  • та розважальна рубрикаlaugh

!Дізнатися більше новин Ви також зможете на нашому каналі в >>> Telegram.

Читайте також: