Як з 1С надсилати документи контрагентам чи в ДПС? Або як в 1С отримати вхідні документи?

Як з 1С надсилати документи контрагентам чи в ДПС? Або як в 1С отримати вхідні документи?

Для більшості з нас не є новиною можливість передавати з “1С” документи в “M.E.Doc” для подальшого підписання кваліфікованим електронним підписом та відправки контрагенту чи на реєстрацію в ДПС.

А в даній статті ми покажемо значно більше - як відправляти облікові документи безпосередньо з “”! Маємо на увазі фактично Всі первинні документи.


Читайте також: 

Електронний документообіг в Україні 

FlyDoc – найкраще рішення для обміну електронними документами з облікової системи 1С


Тобто, по факту проведення Вами облікового документа в “1С” Ви тут же зможете надіслати його контрагенту в “M.E.Doc” чи іншу програму. Як просто це виглядає - на малюнку нижче (Мал. 1):

 

Мал. 1

 

Для отримання такого функціоналу достатньо для Вашої “1С” надати систему “FlyDoc”. З цією системою Ви можете використовувати “M.E.Doc” тільки для звітування. А з додаванням “FlyDoc” всю первинку контрагентам надсилаєте з “1С”. Сюди ж її і отримаєте.

Навіть повноцінно можна працювати з СЕА ПДВ: реєструвати податкові накладні, надсилати запити та отримувати витяги. Чи звіритися з ЄРПН та завантажити зареєстровані податкові накладні від контрагентів (Мал. 2):

 

Мал. 2

 

Важливо: за допомогою системи “FlyDoc” Ви можете обмінюватися документами з програмами платформи “ПТАХ”: M.E.Doc, СОТА, “FreDo”, FlyDoc - тобто з великою ймовірністю Ви можете забезпечити зв'язок з максимальною кількістю контрагентів.

 

ЗАМОВИТИ ДЕМОНСТРАЦІЮ FlyDoc

 

Якщо Ви хочете в рази скоротити витрати на документообіг – ми і “FlyDoc” до Ваших послуг!

Сподіваємось, дана стаття була корисною для Вас!

Перегляньте також відеозапис вебінару з нашого YouTube каналу на тему: "FlyDoc – Найкраще Рішення Для Обміну Документами З 1С":

 

Автор: Малюк Віктор, провідний спеціаліст з впровадження та адаптації електронного документообігу ГК «Інтелектуальний сервіс»

Долучайтесь до нас в Instagramfacebook та Telegram на Вас чекають:

  • корисні лайфхакиenlightened
  • актуальні новиниyes
  • та розважальна рубрикаlaugh

 

Читайте також: