Досі працюєте з паперами? Тоді ми йдемо до вас!

Досі працюєте з паперами? Тоді ми йдемо до вас!

Ось так сиділа наша команда, думала про вічне і ось що прийшло на розум...

Розвиток нових технологій набирає обертів у всіх сферах життя сучаної людини. Блага цивілізації дозволяють нам онлайн заробляти гроші, купувати гарні і, часом, не зовсім потрібні речі, вести блоги, створювати класну рекламу (і не дуже), дратувати коментарями у соціальних мережах і бути нав'язливими. Або навпаки пролити сльозу розчулення над добре продуманим контентом! 

Покупки ми можемо сплачувати додатками на телефоні. За час карантину нам всім вдолося найскладніше - ми навчилися спілкуватися та будувати відносини онлайн. А ще всі ми, і навіть ти, любий читачу, можемо купити через мобільні додатки продукти, побутову техніку, ліки і послуги. Ми в телефоні можемо мати свій особистий маленький банк, і оплачувати комуналку за 3 хвилини просто сидячи в метро або дивані, щойно написавши гнівний відгук у фейсбук. Людина дуже шивдко звикла до нових відкриттів, простих сервісів і досягнень цифрового світу!

І ось до чого ми ведемо. Розвиток програмного забезпечення та веб-сервісів дозволяє нам зручно вести бізнес, перевести його в онлайн за допомогою хмарних технологій та систем електронного документообігу з контрагентами та клієнтами. Адже це так важливо саме зараз, коли ми не знаємо, що на нас чекає завтра, можливо нові правила карантину або ж якесь нове випробування для підприємців всього світу! Одне просте рішення - відкинути макулатуру та паперовий хаос і перевести все в цифру.

Електронний документообіг - найпростіший, найзручніший та найекономічніший спосіб зберегти свій бізнес 2020 року. Погодьтеся, набагато зручніше відправляти документи в електронному вигляді, не витрачати час на дзвінки і уточнення, просто моніторити статус документа в програмі. Завдяки таким рішенням, які дає Медок для ЕДО або ж програмні РРО, працювати з документами в електронному вигляді набагато простіше, ніж друкувати стоси паперів. Та і взагалі папери відкидають нас на крок назад, від тих самих благ цивілізації, про які ми написали вище.

Наша компанія закликає Вас, наші шановні Клієнти, перейти на цифру якомога швидше, бо стандартні способи ведення бізнесу застаріли. Сьогодення нам диктує перехід на грамотний, простий, а, головне, законний вид роботи з документацією. Ваші первинні документи можуть бути компактними, мобільними, а головне захищеними. 

Майбутнє вже тут, воно настало і вимагає від нас відповідати новим вимогам. 

Є питання? Напишіть у Telegram або Messenger Facebook.

Автор: Дар'я Горкун – спеціаліст ГК "Інтелектуальний сервіс"

 

Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Читайте також: