Заповнюємо таблицю №5 у новому звіті ЄСВ. Всі лайфхаки ISpro.

Заповнюємо таблицю №5 у новому звіті ЄСВ. Всі лайфхаки ISpro.

А для робітників які йдуть або виходять з відпустки по догляду до 3-х чи 6-ти років чи для яких нараховано пологовий лікарняний потрібно вказати підству – наказ чи пологовий лікарняний відповідно. На перший погляд складно, довго та незрпозуміло як це зробити та де взяти ці данні.
З програмним комплексом ISpro - це просто та швидко.
Почнемо з довідника посад. Заходимо в Загальні довідники та вибираємо довідник посад.  

Для кожної посади заносимо з вже підключеного до ISpro  загальноукраїнського класифікатора професій (Класифікатор професій ДК 003:2010) відповідно клас посади, підклас посади, вибираємо професійну назву роботи та відповідні коди класифікатора
Код класифікатора можливо легко знайти наприклад тут

Всього один раз заповнивши коди в довіднику посад ми спрощуємо собі роботу в декілька разів.
Далі зовсім просто. Наприклад, приймаємо працівника на роботу, заносимо відповідно при заведенні картки робітника посаду на яку він приймається та обов`язково заносимо номер та дату наказу про прийняття.

Якщо робітник змінює посаду, то при змніні посади також обов`язково заносимо номер та дату наказу на зміну посади.

Або звільнення працівника. Теж обов`язково Наказ з датою та підстава звільнення. 

Інша ситуація – відпустка по догляду до 3-х чи 6-ти років. У постійних нарахуваннях по робітнику заносимо відповідно відпустку і обов`язково - номер та дату наказу на відпустку
Якщо в універсальному документі заносимо пологовий лікарняний то в ньому вказуємо Серію номер та дату видачі з лікарняного листка.

Тепер переходимо до формування звіту з ЄСВ.

Я завжди вибираємо період та натискаємо Ок!

Заходимо в сформований звіт, переходимо на вкладку працівники та вибираємо вид реєстру Таблиця 5.

Бачимо там кадровий рух по працівниках нашого підприємства за відповідний період з усіма потрібними реквізитами. Як бачимо тут є і дати початку чи закінчення трудових відносин, але й всі необхідні згідно законодавства поля: професійна назва роботи, коди з класифікатора, найменування посади, аідстава з датою (відповідно наказ чи лікарняний)  та стаття звільнення.

Далі нам залишиться лише експортувати готовий звіт з ЄСВ Додаток 4 в M.E.Doc підписати електронними ключами та відправити до пенсійного фонду. Виходить не складно і швидко. І головне якщо у Вас виникли якісь питання, обов`язково зателефонуйте до нашого контакт-центру за багатоканальними номерами телефону +38 (095) 0364004; +38 (098) 0364004; +38 (073) 0364004 . Наші кваліфіковані спеціалісти завжди з радістю допоможуть Вам.

 

 

Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Читайте також: