25 років росту та діджиталізації, чого ми досягли за чверть сторіччя?

25 років росту та діджиталізації, чого ми досягли за чверть сторіччя?

Сьогодні у житті нашої компанії визначний день – рівно 25 років тому у Полтаві була заснована група IT-компаній “Інтелектуальний сервіс”. Саме у жовтні 1995 року, у непрості часи дев’яностих, фундатори в обличчі Олексія Григорійовича Горбатько та Тетяни Георгіївни Бойко вирішили донести до бізнесу щось нове, а саме автоматизацію бухгалтерських процесів за допомогою програмного забезпечення. 


Читайте також: 

Чому обирають нас?

День бухгалтера - як відмічають та з чим його їдять у світі?

9 років разом з "Інтелектуальним сервісом". Історія нашого співробітника

Отримуйте всі актуальні новини на нашому каналі в Telegram,
звертайтесь з питаннями до нашого Intelserv консультанта через Telegram або Messenger


На той час, як ви розумієте, мало хто стикався з таким явищем як ПК, а що вже казати про ліцензійний софт. Стартап отримав назву “Полтава-Інтелект-Сервіс” в унісон з нашим головним партнером, розробником програмного забезпечення з Києва, компанією “Інтелект-Сервіс” (зараз “Linkos Group”). Тож все почалося з невеликого кабінету, пари простих комп’ютерів та телефону. А ще додалась наша головна фішка – сервіс найвищого рівня та індивідуальний підхід до кожного, хто звертався за допомогою.

Згодом почала розширюватися лінійка програм, з’явилися нові співробітники і робота закипіла! Так, від простих бухгалтерських програм “Бембі” та “Проза” у лінійці продуктів, що ми продаємо, впроваджуємо та супроводжуємо з’явились “ISpro”, “M.E.Doc”, які в Україні вже стали брендами. І, без прикрас, точно можемо заявити, що наша компанія вплинула на перетворення цих програм у великі бренди. 

У двотисячних наша компанія почала масштабуватися по Україні. Були відкриті офіси у Сумах, Харкові, Кременчуці та Одесі. 5 років тому ми створили великий контакт-центр,  який має потужності консультувати понад 20 тисяч клієнтів. До речі, запорукою розвитку та росту нашої ГК є організаційна структура, яка постійно трансформується та велика група програмістів, які створюють нові інструменти для кращого сервісу. Так, від звичайного провідного телефону та однієї невеликої кімнати ми за 25 років повністю перешли у хмарні сервіси та ip-телефонію

Неможливо не відзначити і нашу команду, яка зараз складається близько зі 100 співробітників з 5 міст України. 2020 рік нас дуже згуртував, хоча і до цього у нас було безліч зустрічей, конференцій, тренінгів у різних містах України та за кордоном (Єгипет, Грузія, Чехія). І зараз, мабуть, одна з найбільших наших спільних мрій – зустрітися разом. А поки, працюємо в офісах, у тому числі домашніх, кожного дня створюючи кращий сервіс. 

Так, ми прожили ці роки не без складнощів, але ми стали сильнішими, мудрішими та більш відкритими цьому світу.

Якщо задуматися 25 років – це багато, навіть, для людини. А наша компанія саме така, схожа на людину, яка помиляється, шукає нові шляхи свого розвитку, підтримує близьких та прагне стати кращою кожен день. 

Дякуємо кожному Клієнту за довіру до нас, кожному партнеру за підтримку, кожному співробітнику за відданість. Попереду у нас нові горизонти і нові виклики, зі святом!

 

Автор: Надія Сороколіт, заст. Генерального директора з комунікацій ГК Інтелектуальний сервіс

#M.E.Doc #M.E.Docкупити #Медоконовлення #программамедок #медоконлайн #medok #медок#купитьпрограммумедок #сотаонлайнмедок #сотамедок #кеп  #придбатикеп #електроннийпідпис #ецп

Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Читайте також: