"Чому програмний РРО став "рятівним кругом" для мене?" Щоденник Бухгалтера

"Чому програмний РРО став "рятівним кругом" для мене?" Щоденник Бухгалтера

Тут не буде інструкцій і правил, посилань на закони і розумних термінів, половини яких ніхто не розуміє. Швидше я хочу поділитися своєю думкою про цей стрімкий попит на РРО, а саме - Програмний РРО.

 

Візьмемо мене, простого бухгалтера, який давно працює, який знає, що дебет з кредитом так просто ніколи не сходиться, а звіт не буває з пустого місця.) 

 

Згадаю той період, коли тільки в нашому бухгалтерському житті з'явилася програма для подачі звітів в електронному виді в Податкову! А саме - M.E.Doc. Для мене це було кохання з першого, так сказати, звіту.

Це вирішило проблему бухгалтера, особливо, коли ти прибігав до директора зі словами: «Я в податкову, звіт здавати, повернуся завтра». Звичайно, з нею спочатку було складно, десь незрозуміло, але у підсумку це розв’язало нам руки та звільнило безліч часу та витрат.

 

І ось зараз з новим програмним РРО так само. Вийшов Закон України "про обов'язкове використання касових апаратів для більшості суб’єктів господарювання”. Якщо цікаво, залишу тут посилання.


На всяк випадок, якщо цікавитесь ПРРО, тут добірка корисних статей на цю тему.

Програмний РРО Як Лояльність В Детінізації Розрахунків

ПРРО: Cashalot чи СОТА Каса - що обрати?

Топ-6 найактуальніших питань ФОП стосовно РРО

Здійснюєте інтернет-продажі на єдиному податку? Відповідаємо на всі питання з РРО!

Ну, і дуже будемо вдячні за підписку на наш телеграм-канал, куди ми публікуємо свіжі статті та поради.)


Із цією ситуацією  дійшло до того, що у одного з ФОП, яких я веду, ліміт доходу перейшов за мільйон. І тут я зрозуміла, ще одного програмного інструменту мені ніяк не уникнути...

 

Я задалась питанням, як повинен виглядати ідеальний Програмний РРО?

 

І ось я почала шукати подібні програми, які могли б задовольнити потреби, в першу чергу, ФОП, якого я веду та саму мене. І як кажуть, що шукаєш, то тебе і знаходить! Особливо, в просторах інтернету!


Мене почали переслідувати прискіпливі реклами, з посиланнями "вам потрібно" "у нас краще", “купуйте в нас” і т.д. І якщо чесно, мене вони “трохи" дістали.

 

І так сталося, що компанія, з якою я співпрацюю по програмі  “M.E.Doc” і з якою в мене особливі стосунки, пропонує ще Програмний РРО!  Я, звісно, одразу зайшла на їх гарненький та яскравий сайт, і, бінго!

 

Я знайшла саме те, що мені потрібно! Компанія пропонує два рішення з ПРРО -  "СОТА.Каса" і Cashӓlot.

СОТА.Каса

Якщо коротко, "СОТА.Каса" - це рішення для тих, кому зручно працювати онлайн. 

Можливість підключитися до сервісу навіть зі звичайного смартфона, робить програму дуже мобільною і доступною. Я можу знаходитись в будь-якій точці, і все що мені потрібно - це тільки КЕП та доступ до інтернету.

 

Почати користуватись СОТА.Каса можна за допомогою 3-х простих кроків, які Ви можете знайти також на їхньому сайті. Оось тут ► https://intelserv.net.ua/sota-kasa

 

Як для мене, у СОТА.Каса є все для того, аби створити / імпортувати те, що я планую продати, і зареєструвати в ДФС чек. Все просто і зрозуміло. Він чудово підійде як для ФОП, так і невеликим підприємства, наприклад, кав’ярням

 

А ще я знаю, що за допомогою СОТА.Каса чеки можна отримувати на електронну пошту або повідомленням. І не носити повні кишені або сумки з чеками. Мене це дуже радує)

Cashalot

І другий програмний РРО, який вони пропонують - Cashalot. Програма з емблемою кита,яка доволі мило виглядає ярликом на робочому столі.


Вона складається з двох частин

Перша, це "кабінет користувача", де потрібно зареєструватися, що дає можливість розподілити призначені для користувача налаштування (тобто відразу визначити, хто головний.)

 

Друга, це саме робоче місце - Каса, яка  дає можливість не тільки створювати, реєструвати чеки, але і вести складський облік. Обмеження за кількістю кас і операцій немає. Все просто і в цьому випадку, Cashalot -  ідеальний помічник Вам: і Чек зареєструвати, і товар контролювати.)

 

А, і про Ціну забула сказати. Якщо згадати СОТА.Каса - вона, як виявилось, є найдешевшим касовим апаратом на ринку. Коштує всього 980 грн на рік, і дозволяє проводити до 1000 операцій на місяць, і реєструвати до 3-х кас.

 

А ціна на Cashalot вже залежить від того, ФОП Ви чи Юридична особа, скільки кас Вам необхідно і т.д. Але, якщо порівняти, ціни варіюються від того, що чим більше у Вас кас, тим ціна нижча! Якщо Вам цікаво детальніше - залишаю посилання крольте сторінку до кінця, там і знайдете прайс.)

 

У підсумку, моя улюблена компанія мене не підвела. Я настільки звикла довіряти їм, що не сумніваюсь:  якщо M.E.Doc створений як одна з кращих  програм в Україні для подачі звітів, то і з Програмним РРО буде так само.)


Особисто я свій вибір вже зробила. Я обираю не тільки програму, а й обслуговування.


Статтю для Вас написали люди, які дуже хочуть, аби бухгалтерські статті були цікавими, а історії наших клієнтів були почутими 

       

Горкун Дар'я - передала эмоції та враження бухгалтера)                                                       

   
Майорова Ніна - редактор цієї розповіді.)

 

Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Читайте також: