9 років разом з "Інтелектуальним сервісом". Історія нашого співробітника

9 років разом з "Інтелектуальним сервісом".
 Історія нашого співробітника

9 років разом з ГК «Інтелектуальний сервіс»! Багато чи мало…розмірковую…згадую…посміхаюсь.

Насправді розумію, що це майже половина усвідомленого дорослого життя. Деякі з колег мені жартома говорять, що інколи я дуже багатослівна (це про тости-побажання на дні народження Колег).

 

Згодна, тому і працюю над цим, але так буває, коли є що сказати і саме найголовніше - хочеться. Коли є позитивні емоції, які хочеться озвучити і донести – це круто, тому Вибачте, не стрималась і сьогодні)

 

 9 років – за цей час робота стала невід’ємною частиною мене і мого життя. Скільки всього було. Ой, як згадаєш, Нові друзі, подорожі, нові міста, свята, корпоративи, ігри, танці, пісні до світанку, зірки, дорослий табір, екстрим, головний біль, сміх і сльози, підтримка, навчання, сертифікації, знання, зміни, нововведення, процедури, скрипти, задачі, марафони, досвід, розвиток.


Нещодавно, шукаючи різні фото для  привітання подруги (до речі, колишня наша Колега) з Днем Народження, передивилась свій фотоархів за 10 років і усвідомила, що цей час завдяки нашому Колективу і Керівництву був настільки цікавим, яскравим, багатогранним, різноманітним, веселим, інколи навіть шаленим.

 

Згадати є настільки багато чого, що я просто і коротко скажу всім Вам ДЯКУЮ! Це круто, коли колеги стають кращими друзями, коли минають роки, а з багатьма ми зустрічаємось, спілкуємось, можемо звернутись за допомогою чи за будь-якою підтримкою.

ДЯКУЮ нашим Керівникам, Ви справді створили Дитя - ГК «Інтелектуальний сервіс» з Любов’ю і натхненням, піклуючись, виховуючи і розвиваючи нас! Пишаюсь і надихаюсь тим, що я є частиною такого дружнього і талановитого Колективу!


Автор: Біліченко Олена  - сертифікований спеціаліст ГК "Інтелектуальний сервіс"

Долучайтесь до нас в Instagramfacebook та Telegram на Вас чекають:

  • корисні лайфхакиenlightened
  • актуальні новиниyes
  • та розважальна рубрикаlaugh
Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Читайте також: